Ενας τρανος χορος στην Κομοτηνη (+Gallery)

Χορευτές 10 συλλόγων της Κομοτηνής πλημμύρισαν την Κεντρική Πλατεία σε ένα γλέντι άνευ προηγουμένου

Την Κομοτηνή με χορούς και γλέντι γέμισαν το βράδυ της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου τα μέλη Συλλόγων της Κομοτηνής που συμμετείχαν στο  χορευτικό αντάμωμα που πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Πλατεία.
 
Από τις 7.00 το απόγευμα σύλλογοι είχαν στήσει τα στέκια τους σε όλη την πόλη, και είχαν ξεκινήσει πολλά μικρά γλέντια με φαγητό, ποτό και πολύ κέφι.
 
Κατά τις 9.30 το βράδυ οι σύλλογοι ξεκίνησαν την πορεία τους προς την κεντρική πλατεία, όπου και στήθηκε ένα τεράστιο γλέντι με χορούς στο οποίο συμμετείχαν όλοι οι σύλλογοι, καθώς και πολίτες που είχαν γεμίσει την πλατεία για να το παρακολουθήσουν.
 

Ανάμεσα στους συλλόγους που συμμετείχαν ήταν ο Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής, ο Μορφωτικός Σύλλογος των εν Θράκη διαβιούντων Σαρακατσαναίων, ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Όμιλος Αρμενίων Κομοτηνής, ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Θρακών Κομοτηνής, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ν. Ροδόπης «Άγιος Γεώργιος ο εξ Ιωαννίνων», ο Σύλλογος Καππαδοκών και Μικρασιατών Ν. Ροδόπης «Ο Μέγας Βασίλειος», ο Σύλλογος Κρητική Αδελφότης Ν. Ροδόπης «Ο Ψηλορείτης», ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Ροδόπης «Η Τραπεζούντα», ο Σύλλογος Ποντίων Κομοτηνής & Περιφέρειας «Ο Εύξεινος Πόντος»  και ο Σύλλογος Εβριτών Ν. Ροδόπης.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες κάνοντας κλικ στην κεντρική εικόνα

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.