Ενας Ιουνιος γεματος μουσικη!

Γιάννης Αγγελάκας και οι 100°C την Παρασκευή και Πυξ Λαξ την Κυριακή «ξεσήκωσαν» το Θερινό ΔΗΠΕΘΕ

Το καλοκαίρι επέστρεψε για τα καλά και οι εκδηλώσεις στην Κομοτηνή διαδέχονται η μία την άλλη, δίνοντας ρυθμό στη ζωή, που για καιρό κυλούσε σιωπηλά.

Με τον Γιάννη Αγγελάκα και τους 100°C αφήσαμε την Παρασκευή και εισαχθήκαμε στο πολυπόθητο Σάββατο, ενώ το βράδυ της Κυριακής μας βρήκε να τραγουδάμε σε μια «Συνουσία Μυστική» παρέα με τους Πυξ Λαξ.

Με τον καιρό να βοηθά, τον κόσμο να δίνει το παρών με ενθουσιασμό και τους μουσικούς να κουβαλούν μαζί τους περίσσια διάθεση, το Σαββατοκύριακο που πέρασε γέμισε με μουσική! 

Ο Γιάννης Αγγελάκας και οι 100°C «έχουν κέφια»

Η εκκίνηση έγινε το βράδυ της Παρασκευής με τον Γιάννη Αγγελάκα και τους 100°C, που επέστρεψαν στην πόλη της Κομοτηνής μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια! Οι 100°C, γεμάτοι ενέργεια πλαισίωσαν τον Γιάννη Αγγελάκα, που «Έχει κέφια» και συνεχίζει ακούραστα να μας χαρίζει όμορφες στιγμές, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι! Με στάσεις σε παλιές δισκογραφικές δουλειές και συστάσεις με τα κομμάτια του ολοκαίνουργιου δίσκου, που κυκλοφορεί από τις αρχές του Ιούνη, με πλούσιες ενορχηστρωτικά εκτελέσεις και μπόλικο ηλεκτρισμό , ο Γιάννης Αγγελάκας και οι 100°C, κατάφεραν να σηκώσουν και να ξεσηκώσουν το ακροατήριο, που πεισματικά ζητώντας «κι άλλο» έφερε για δεύτερη φορά στη σκηνή τους μουσικούς, που με όρεξη πορεύτηκαν μαζί με το κοινό σε ένα δυναμικό, αιρετικό και ταξιδιάρικο live.

Για τις παλιές αγάπες μη μιλάς, να τραγουδάς!

Με ένα μικρό διάλλειμα, το θερινό ΔΗΠΕΘΕ γέμισε και πάλι με ακροατές έτοιμους για ένα ακόμη δυνατό live, αυτή τη φορά με το αγαπημένο συγκρότημα των Πυξ Λαξ! Καθήμενοι και όρθιοι, μεγάλοι, μικροί, αλλά και πολύ μικροί ακροατές γέμισαν στο σύνολό του το Θερινό Θέατρο Κομοτηνής το βράδυ της Κυριακής! Μόλις σκοτείνιασε, η αναμονή τελείωσε και οι γνώριμες φωνές του Φίλιππου Πλιάτσικα και του Μπάμπη Στόκα κήρυξαν την έναρξη του live! Παλιοί συνοδοιπόροι των Πυξ Λαξ και ιδρυτικά μέλη, αλλά και νέοι μουσικοί που αποτελούν πλέον τη δεύτερη γενιά των Πυξ Λαξ ταξίδεψαν το κοινό της Κομοτηνής στα πρώτα τραγούδια του συγκροτήματος, περνώντας από διάφορους σταθμούς της πλούσιας δισκογραφίας τους, φτάνοντας μέχρι και την περίοδο της πανδημίας και τα τραγούδια που μας χάρισαν στη διάρκεια αυτής!

Δύο συναυλίες που καρτερούσαμε με ανυπομονησία και τελικά τις είχαμε περισσότερη ανάγκη από όσο υπολογίζαμε. Δύο live που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία και δίχως αναποδιές, χαρίζοντας στην Κομοτηνή όμορφες στιγμές και αναμνήσεις γεμάτες μουσική!

Ραντεβού στα επόμενα που δεν αργούν να έρθουν!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.