«Ενα τραπεζι με γευση Ξανθης…» στρωνεται την Τεταρτη στην «Οικια Μανου Χατζιδακι»

Το Επιμελητήριο Ξάνθης, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου “QNeST – Quality Network on Sustainable Tourism”, το οποίο εντάσσεται στο πρόγραμμα ADRION, διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο: «Ένα τραπέζι με γεύση Ξάνθης… Σταθμοί γεύσης και πολιτισμού», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018, και ώρα 18:00, στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης «Οικία Μάνου Χατζιδάκι», Βενιζέλου 15, Ξάνθη. 

Το πρόγραμμα 

Το πρόγραμμα της ημερίδας αναλυτικά περιλαμβάνει:
 
18.00: Προσέλευση
18.00–18.15: Χαιρετισμός  Προέδρου Επιμελητηρίου Ξάνθης κ. Στυλιανού Μωραΐτη
 
18.15–18.30: Παρουσίαση Ευρωπαϊκού Προγράμματος QNeST, Ανθή Παναγιώτου, Ειδική Συνεργάτης Επιμελητηρίου Ξάνθης
 
18.30–18.45: «Σήμα Ποιότητας ως μέσο ανάδειξης της πολιτιστικής
κληρονομιάς και της παράδοσης του τόπου»– Ηλίας Μιχαηλίδης, Riverland
 
18.45–19.00: «Σύνδεση των τοπικών αγροδιατροφικών προϊόντων με τον Τουρισμό» – Δημήτρης Μπαρδακίδης, ΕΝΑ Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
 
19.00–19.20: «Ένα τραπέζι με γεύση Ξάνθης… Τροφές στον κύκλο του χρόνου των κατοίκων της Ξάνθης», Γαρυφαλλιά Γ. Θεοδωρίδου, Διδάκτορας Λαογραφίας ΔΠΘ
 
19.20–19.40: «Ξανθιώτες, η ανθρωπογεωγραφία της πόλης», Πασχάλης Ξανθόπουλος, Διευθυντής του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Ξάνθης
 
19.40–20.00: «Οίνος Θράκης», Βουρβουκέλης Οδυσσέας, Οινοπαραγωγός
 
20.00: Συζήτηση…  με γεύσεις Ξάνθης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.