Ενα μοναδικο θεαμα μας συστηνει ο Ιππικος Πολιτιστικος Ομιλος Κομοτηνης

Για πρώτη φορά στην Ροδόπη ένα show με ανδαλουσιανά άλογα

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου στις 19.30 ο Ιππικός Πολιτιστικός Όμιλος Κομοτηνής διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ροδόπη ένα show με ανδαλουσιανά άλογα από την φάρμα Yeguada Andaler. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει γυμναστικές επιδείξεις των αλόγων καθώς και ένα χορευτικό show αλόγων με χορεύτριες flamenco.

Ένα show που μπορούμε να παρακολουθήσουμε στις μεγάλες Εκθέσεις όπως της Zootechnia στην ΔΕΘ αλλά και σε μεγάλες εκθέσεις παγκοσμίως τώρα μπορούμε να το απολαύσουμε στην Κομοτηνή.

Όπως εξήγησε σε δήλωσή της η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Έλλη Τσομπανίδου, «η δράση αυτή του Συλλόγου μας έχει ως σκοπό να γνωρίσει το φίλιππο κοινό του τόπου μας τα ανδαλουσιανά άλογα αλλά και να βρεθεί στις εγκαταστάσεις τις Φάρμας Ιζα όπου ο ΙΠΟΚΟΜ θα φιλοξενείτε μέχρι την οριστική λύση της μόνιμης στέγασης του σε κάποιο άλλο χώρο».

Η ίδια απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους συμπολίτες να παρακολουθήσουν την εκδήλωση και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει «τα μέσα ενημέρωσης που αγκάλιασαν για μία ακόμη φορά την εκδήλωση μας, την ΔΚΕΠΠΑΚ και τον Δήμο Κομοτηνής για την στήριξη αλλά και τους επιχειρηματίες της πόλης μας που βρίσκονται στο πλευρό μας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.