Ενα μεγαλο βραβειο για μια μεγαλη Κομοτηναια!

2ο βραβείο γυναικείου ρόλου για τη «Σταματία το γένος Αργυροπούλου», κατά κόσμον Ελένη Ουζουνίδου

Μεγάλη τιμή πρέπει να νιώθουν όλοι οι Κομοτηναίοι, θεατρόφιλοι και μη, καθώς η συντοπίτισσα μας Ελένη Ουζουνίδου, η οποία πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Σταματία το γένος Αργυροπούλου», εκτός από διθυραμβικές κριτικές απέσπασε και το δεύτερο βραβείο γυναικείου ρόλου στη 17η τελετή απονομής των Θεατρικών Βραβείων Κοινού από το «αθηνόραμα» την Τρίτη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Ο μονόλογος αυτός του Κώστα Σωτηρίου συγκίνησε το κοινό που γέμιζε ασφυκτικά το Θέατρο του Νέου Κόσμου όλο τον προηγούμενο χειμώνα, αλλά και τα θέατρα στα οποία περιόδευσε (μεταξύ αυτών και το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής), ενώ συνεχίζεται και φέτος με μεγάλη επιτυχία. Το έργο αυτό σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου απέσπασε και το τρίτο βραβείο παράσταση από το κοινό του «αθηνοράματος».
 
Στα υπόλοιπα βραβεία, θεατρικό γεγονός της χρονιάς αναδείχθηκε μέσα από τα βραβεία, ογδόντα χρόνια μετά τη συγγραφή του, το επικό ερωτικό μυθιστόρημα του Μ. Καραγάτση «Η Μεγάλη Χίμαιρα», η οποία απέσπασε έξι βραβεία, μεταξύ των οποίων το 1ο βραβείο παράστασης, το 1ο βραβείο σκηνοθεσίας και το 1ο βραβείο γυναικείου ρόλου για την εξαιρετική ερμηνεία της Αλεξάνδρας Αϊδίνη.
Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές και κυρίως στη δική μας Ελένη Ουζουνίδου που μας κάνει συνεχώς ακόμη πιο περήφανους! Ν.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.