Ενα μεγαλο γλεντι στηθηκε στον ετησιο χορο του Μορφωτικου Συλλογου των εν Θρακη διαβιουντων Σαρακατσαναιων

Θερμό το χειροκρότημα για τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου

Ο Μορφωτικός Σύλλογος των εν Θράκη Διαβιούντων Σαρακατσαναίων πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία και φέτος τον ετήσιο χορό του, το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024 στο κέντρο εκδηλώσεων «Ποσειδώνιο».

Η Γ. Γραμματέας του Συλλόγου μας κ. Κωνσταντίνα Λεοντίδου αφού καλωσόρισε τον κόσμο προανήγγειλε τους χορούς και τη σειρά των χορευτικών.

Σε μία πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα, ξεκίνησε το Παιδικό τμήμα, κατόπιν το εφηβικό-φοιτητικό τμήμα παραστάσεων και στη συνέχεια το τμήμα των Ενηλίκων ενώ στο τέλος ακολούθησε κοινός χορός όλων των χορευτικών τμημάτων. Παρουσίασαν την σαρακατσάνικη παράδοση υπό την καθοδήγηση του εξαίρετου χοροδιδασκάλου του Συλλόγου κ. Παντελή Κωστόπουλου, αποσπώντας το θερμότατο χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιώργος Νάκος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση ευχαρίστησε πρωτίστως τους γονείς των μικρών χορευτών για το γεγονός ότι τα εμπιστεύονται στο Σύλλογο. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις του Δημάρχου Κομοτηνής κ. Γκαράνη Ιωάννη, της π. Προέδρου ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσας Λιβεριάδου και του επαγγελματία κ. Στεργίου Νίκο για την προσφορά τους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και την τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος της Π.Ο.Σ.Σ. κ. Ιωάννης Φαρμάκης, ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ Ιωάννης Γκαρανης, ο Δήμαρχος Ιάσμου κ. Τζανερ Ιμάμ, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Κίμων Λεχουδης, η πρώην Πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ και νυν Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής κ Νατάσα Λιβεριάδου.

Επίσης το παρών έδωσαν, Πρόεδροι των Συλλόγων Σαρακατσαναίων, Έβρου κ. Αποστολίδης Αλέξης, Ξάνθης κ. Μπίκος Γεώργιος, Σερρών κ. Γατσελος Δημήτριος, καθώς και εκπρόσωποι των συλλόγων Καβάλας και Φοιτητών Θεσσαλονίκης, τους οποίους ο Σύλλογος ευχαρίστησε θερμά για την παρουσία τους μαζί με τα μέλη των ΔΣ των Συλλόγων τους.

Επίσης ευχαρίστησε θερμά τους χορηγούς και όλους τους επαγγελματίες για την οικονομική ενίσχυση και την προσφορά και τέλος τους χορευτές, τους κηδεμόνες των μικρών χορευτών και όλους όσους συμμετείχαν συμβάλλοντας στον πολύ θετικό απόηχο της φετινής εκδήλωσης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.