Ενα μεγαλο γλεντι στηθηκε στο Θρυλοριο με τον Ματθαιο Τσαχουριδη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το γλέντι του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποντίων Γυναικών Θρυλορίου στην πλατεία του οικισμού

Το αδιαχώρητο επικράτησε στην πλατεία του Θρυλορίου το βράδυ της Παρασκευής 2 Ιουνίου, στο γλέντι του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποντίων Γυναικών Θρυλορίου με αφορμή τον εορτασμό της εκκλησίας των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Θρυλορίου, υπό τους ήχους της λύρας του Ματθαίου Τσαχουρίδη.

Πλήθος κόσμου από όλη τη Ροδόπη αλλά και ακόμα παραπέρα, συμμετείχε στο γλέντι διασκεδάζοντας όπως μόνο οι Πόντιοι ξέρουν.

Το κοινό υποδέχτηκε η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σούλα Σαββίδου, που ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν στο χωριό για το γλέντι, ενώ στη συνέχεια το Δ.Σ. του Π.Σ Ποντίων Γυναικών Θρυλορίου τίμησε γυναίκες του Θρυλορίου, που έχουν διατελέσει μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Ποντίων Γυναικών Θρυλορίου για την προσφορά τους στον σύλλογο τα προηγούμενα έτη.

Πρόκειται για τις Αβραμίδου Συμέλα, Αμαξοπούλου Αγαθή, Κακουλίδου Κυριακή, Ναβροζίδου Χριστίνα, Πασχαλίδου Σουλτάνα, Παυλίδου Μαγδαληνή, Σαλπιγγίδου Ελευθερία, Σαλπιγγίδου Στέλλα.

Το λόγο στη συνέχεια είχε η λύρα και το τραγούδι του Ματθαίου Τσαχουρίδη, που ξεσήκωσε όλο το κοινό και το κράτησε στον χορό μέχρι αργά.

Να σημειωθεί ότι μαζί με τον Ματθαίο Τσαχουρίδη τη σκηνή μοιράστηκαν οι: Παπαδόπουλος Νίκος – Νταούλι, Προσαλέντης Σταύρος – Λύρα, Σαπρανίδης Κώστας – Λύρα, Στέφανος Αυγετίδης – Πλήκτρα, Τσακλίδης Γιάννης – Τραγούδι

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.