Ενα μεγαλο γλεντι εστησε ο Πολιτιστικος Χορευτικος Συλλογος Θρακων Κομοτηνης

Το τέλος της χρονιάς με πολύ χορό γιόρτασαν μέλη και φίλοι του Συλλόγου

Το τέλος μιας δύσκολης χρονιάς, που όμως έβαλε τη βάση για το μέλλον, γιόρτασαν το βράδυ της Παρασκευής 17 Ιουνίου στο Ξενοδοχείο Chris & Eve τα μέλη και οι φίλοι του Πολιτιστικού Χορευτικού Συλλόγου Θρακών Κομοτηνής.

Στην εκδήλωση άλλωστε είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την δουλειά που έγινε, έστω και περιορισμένα, στα παιδικά και εφηβικά τμήματα του συλλόγου, αλλά και την νεότευκτη παιδική του χορωδία, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στην εκδήλωση και απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Όπως τόνισε ο αντιπρόεδρος και χοροδιδάσκαλος του Συλλόγου κ. Γιάννης Τζερνικούδης, μετά από δύο χρόνια περιορισμών, είναι πολύ χαρούμενοι που αυτό που ξεκίνησε ως ένα απλό γλέντι, με την αγάπη και τη συμμετοχή των φίλων και των μελών τους ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Έτσι καμάρωσαν τα παιδιά των χορευτικών δίνοντας στην συνέχεια την πίστα σε όποιον είχε ανάγκη για να ξεφαντώσει, κάτι που θεωρεί πως όλοι ήθελαν μετά από όλο αυτό το διάστημα.

Αφού ευχήθηκε το φετινό καλοκαίρι να είναι απελευθερωμένο και με πολύ χορό, εξέφρασε την ελπίδα πως με την νέα χρονιά τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για τους συλλόγους και τα χορευτικά.

«Μας ικανοποιεί το χαμόγελο και η συμμετοχή του κόσμου» ανέφερε, καλώντας τους όλους να γλεντήσουν!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.