Ενα ακουστικο Σαββατοβραδο παρεα με τους Underhill West

«Κομοτηνή σ’ αγαπάμε και κάθε φορά περνάμε στα live μας υπέροχα εδώ. Για τη χθεσινή ζεστή και χορευτική ατμόσφαιρα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ όλους εσάς, που, είτε μας γνωρίζετε προσωπικά είτε όχι, μας εμπιστευθήκατε το Σαββατόβραδό σας! Η ενέργεια που μας μεταφέρατε μας ενθουσίασε! Σας αγαπάμε όλους έναν έναν ξεχωριστά!». Με αυτόν τον τρόπο αποχαιρέτησαν την Κομοτηνή οι Ξανθιώτες Underhill West οι οποίοι βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην Κομοτηνή και συγκεκριμένα στο Rock Bar Journey, σε μία ξεχωριστή σε σχέση με τις προηγούμενες unplugged εμφάνισή τους.

Και όπως μας υποσχέθηκε από το μικρόφωνο του «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» o τραγουδιστής τους Μιχάλης Χατζόπουλος, η εμφάνισή τους αυτή μας αποζημίωσε για την ολιγόμηνη καλοκαιρινή τους απουσία από τις live εμφανίσεις τους, ένεκα ωστόσο των όσων καινούργιων ετοιμάζουν.

Τραγούδι, χορός και χαμόγελα, ότι ακριβώς δηλαδή ζήτησε ο Μιχάλης να έχουν μαζί τους στο live όσοι «πιστοί» συμπολίτες μας έδωσαν το παρών, πρωταγωνίστησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, κατά την οποία οι Underhill West μας υπενθύμισαν για ακόμα μία φορά την μοναδική και πρωτοποριακή σκηνική τους παρουσία που ξεχωρίζει.

Σε ένα πρόγραμμα με αγαπημένα «κλασικά» της εγχώριας και μη, ροκ και όχι μόνο μουσικής σκηνής, διασκευασμένα μοναδικά και ερμηνευμένα με ακουστικές κιθάρες στο πλαίσιο των “Acoustic Sessions” που παρουσιάζουν οι Underhill West στη νέα τους αυτή περιοδεία.

Εις το επανιδείν!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.