«Εμεις και ο Γιαννης Βαρδης»

Στο Μύλο εμφανίστηκε την Παρασκευή ο Γιάννης Βαρδής και μάγεψε το κοινό με το μοναδικό του ρεπερτόριο. Ενώ, βέβαια το κοινό περίμενε να απολαύσει το εξαιρετικό ντουέτο Γιάννης Βαρδής- Γιώργος Λιανός που έχει μαγέψει όλη την Ελλάδα, όπου κι αν εμφανίστηκαν, δυστυχώς η κακοκαιρία δεν επέτρεψε στο αεροπλάνο που μετέφερε το Γιώργο Λιανό να προσγειωθεί στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

 

 Ο Γιάννης Βαρδής, όμως, αποζημίωσε το κοινό τραγουδώντας έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής. Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς αυτή στην οποία ο τραγουδιστής αφιέρωσε κάποια τραγούδια στον πατέρα του, τον αγαπημένο καλλιτέχνη Αντώνη Βαρδή, ο οποίος έφυγε πριν λίγο καιρό από τη ζωή.

 

Οι παρευρισκόμενοι γλέντησαν μέχρι τελικής πτώσεως, συγκινήθηκαν και ταξίδεψαν με γνωστές μελωδίες τόσο του ίδιου του τραγουδιστή αλλά και διασκευές γνωστών κομματιών, συνεισφέροντας και οι ίδιοι σιγοτραγουδώντας σε κάθε ένα εξ αυτών τους στίχους που γνώριζαν.

 

Το βράδυ του Σαββάτου χαρακτηρίζεται ως μία μεγάλη επιτυχία για τον Μύλο, που φιλοξένησε τον καλλιτέχνη, ο οποίος αποχαιρέτησε το κοινό με την ευχή μίας γρήγορης αντάμωσης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.