Εκθεση Ζωγραφικης Μαθητων Εργαστηριου του Θρακικου Πνευματικου Κεντρου-Ωδειου Κομοτηνης

17,18 και 19 Ιουνίου στη Λέσχη Κομοτηναίων

Το Θρακικό Πνευματικό Κέντρο Κομοτηνής με υπερηφάνεια ανακοινώνει την επερχόμενη έκθεση ζωγραφικής των ταλαντούχων μαθητών του. Η έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί στις 17, 18 και 19 Ιουνίου, θα φιλοξενηθεί στον υπόγειο χώρο της Λέσχης Κομοτηναίων.

H έκθεση ζωγραφικής αποτελεί μια ευκαιρία για τους μαθητές να παρουσιάσουν τα ταλέντα τους και την δημιουργικότητά τους μέσω των έργων τέχνης που έχουν δημιουργήσει. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν στην καλλιτεχνική φαντασία των μαθητών και να ανακαλύψουν την εξέλιξη και την ποικιλία των έργων που θα παρουσιαστούν.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, 17 Ιουνίου, στις 19:00, στον υπόγειο χώρο της «Λέσχης Κομοτηναίων». Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τους νεαρούς καλλιτέχνες, να συζητήσουν μαζί τους για τις ιδέες και την έμπνευση πίσω από τα έργα τους και να ανακαλύψουν την εμπειρία της δημιουργίας.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό από τις 17 έως τις 19 Ιουνίου με ώρες λειτουργίας 11:00-13:00 & 19:00-21:00 και με δωρεάν είσοδο για όλους.

«Ενθαρρύνουμε το κοινό να επισκεφθεί αυτήν την εμπνευσμένη έκθεση και να υποστηρίξει τους νέους καλλιτέχνες μας στην ανάπτυξη του ταλέντου τους» σημείωσε η Καθηγήτρια του Εργαστηρίου κ. Βαρβάρα Ιωαννίδου-Τσίτσιρα καλώντας όλους τους συμπολίτες να υποστηρίξουν με την παρουσία τους τις δημιουργίες των νέων καλλιτεχνών. Κατέθεσε δε τη βεβαιότητα ότι «θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη τέχνη και δημιουργικότητα».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.