Εκθεση με θεμα «Διατηρηση και Προωθηση Τοπικων Προιοντων και Υπηρεσιων Τουρισμου»

Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου στο Διδυμότειχο

Τη διενέργεια έκθεσης υπό τον τίτλο «Διατήρηση και Προώθηση Τοπικών  Προϊόντων και Υπηρεσιών Τουρισμού» ανακοίνωσε χθες ο Δήμος Διδυμοτείχου και το τμήμα Τοπικής  Οικονομικής Ανάπτυξης  του Δήμου Διδυμοτείχου. Η έκθεση θα λάβει χώρα το Σάββατο 28 Νοεμβρίου στο χώρο της λαϊκής Αγοράς Διδυμοτείχου, θα «ανοίξει τις πύλες της» στις 10.00 το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι τις 20.00 το βράδυ.
 
Σκοπός της εκθέσεως είναι η ανάδειξη των προϊόντων που παράγονται στην περιοχή.
 Με τον όρο προϊόντα φυσικά δεν εννοούνται μόνο τα προϊόντα γης.   Η έκθεση θα περιλαμβάνει  και προϊόντα χειροτεχνίας, βιομηχανικά αλλά  και την πνευματική  και πολιτιστική παραγωγή του τόπου.
 
Σε γραπτό του μήνυμα ο Δήμος αναφέρει σχετικά: «οι εκθέτες μας  είναι άνθρωποι που πασχίζουν και δημιουργούν  σ΄αυτόν τον τόπο. Παράγουν και τον στηρίζουν.  Είναι άτομα  που καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών μας.
Παραγωγοί κηπευτικών,  δημητριακών,  φρούτων, κρέατος, γαλακτοκομικών  προϊόντων, επεξεργασμένων προϊόντων, ποτών, μελιού, αλλά και συγγραφείς, καλλιτέχνες και πολιτιστικοί σύλλογοι που με τις δημιουργίες τους αναδεικνύουν  την πνευματική παραγωγή  και τη διατήρησή  της.
 
Info
Για περισσότερες  πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλ: 2553351331 – 2553351325  – 2553351333

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.