Εκδηλωση με θεμα «Βαρυ Ποινικο & Κρατικη Βια» απο την ΑΝΟΚ

Ομιλητές οι ποινικολόγοι Μιχαήλ Δημητρακόπουλος, Θεόδωρος Μαντάς και Σοφία Κατσούλα

Εκδήλωση με θέμα «Βαρύ Ποινικό & Κρατική Βία» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Μαρτίου και ώρα 17:30 στο δεύτερο όροφο της Λέσχης Κομοτηναίων.  Η φοιτητική παράταξη, «Ανεξάρτητη Νομική Κομοτηνής» (ΑΝΟΚ).

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι οι ποινικολόγοι Μιχαήλ Δημητρακόπουλος, Θεόδωρος Μαντάς και η Σοφία Κατσούλα.

Ο κ. Δημητρακόπουλος είναι από τους  πιο γνωστούς και επιτυχημένους δικηγόρους στην Ελλάδα έχοντας αναλάβει εξαιρετικά απαιτητικές υποθέσεις, όπως και μία δίκη στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Ο κ. Θεόδωρος Μαντάς, ποινικολόγος και έμπειρος δικηγόρος. Έχει εκπροσωπήσει τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών ενώπιον τους Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης και έχει παρασταθεί ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Saarbrücken.

Η ποινικολόγος Σοφία Κατσούλα ασχολείται με υποθέσεις που αφορούν το διαδίκτυο. Έχει ασχοληθεί με υποθέσεις διαδικτυακής απάτης και διαδικτυακού εκφοβισμού όπως το revenge porn και το sextortion.

Η Α.ΝΟ.Κ. αποτελεί ανεξάρτητη, μη κομματική κίνηση, η οποία δραστηριοποιείται στο τμήμα Νομικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Δημιουργήθηκε το 2015 και στόχο έχει την ενεργοποίηση και ευαισθητοποίηση των φοιτητών νομικής, αφενός σε ακαδημαϊκά και αφετέρου σε κοινωνικό-πολιτικά ζητήματα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.