Εφυγε απο τη ζωη o Κωστας Γκουσγκουνης

Σε ηλικία 92 ετών

Πέθανε ο Κώστας Γκουσγκούνης την Παρασκευή (06/05/22) στο Θριάσειο νοσοκομείο από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 92 ετών. Σήμερα έγινε η κηδεία του στην Αρτέμιδα. Μέχρι το τέλος της ζωής του είχε δίπλα του την κόρη του Χαρούλα, τον γαμπρό του Αργύρη και τα εγγόνια του Δημήτρη και Κώστα.

Ηθοποιός και φωτογράφος, έγινε γνωστός κυρίως για τις ταινίες με ερωτικό και πορνογραφικό περιεχόμενο, στις οποίες πρωταγωνίστησε μεταξύ 1965 και 1984. Έμαθε την τέχνη της φωτογραφίας κοντά στον πατέρα του Μίμη Γκουσγκούνη και στη συνέχεια πήγε στην Αθήνα, όπου αργότερα άνοιξε φωτογραφείο στο Χολαργό. Εκεί έγινε γνωστός όχι μόνο για τις συμμετοχές του σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου, αλλά και για τις ατάκες του σε αυτές.

Αρχικά έπαιξε σε κάποιες ταινίες σε ρόλο κομπάρσου, ή με λίγες ατάκες, από το 1952 έως το 1958 (Η Αγνή του λιμανιού, Η θεία από το Σικάγο, Ο λεφτάς, Μια ζωή την έχουμε) και στη συνέχεια πρωταγωνίστησε σε αρκετές ερωτικές αλλά και αστυνομικές ταινίες από το 1965 μέχρι το 1984 με γνωστότερες τις: «Ήταν Άξιος», «Ηδονοβλεψίας», «Σεξ…13 Μποφώρ» και άλλες.

«Αυτό είναι το κουστούμι που θα φορέσω»

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λουκάκης, έλεγε: «Αυτό είναι το κουστούμι που θα φορέσω. Θέλω να με πάτε στη Λούτσα στο κοιμητήριο Αρτέμιδας και θέλω το γραφείο κηδειών του φίλου μου στη λεωφόρο Μεσογείων. Μη στεναχωριέστε καλή αντάμωση».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.