Εμποδια στην επαφη με τον εαυτο και με τους αλλους

Διήμερο βιωματικό σεμινάριο στη ΦΕΞ το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Οκτωβρίου

Διήμερο βιωματικό σεμινάριο με συντονιστές την κ. Μαρίνα Κατσικίδου, ψυγολόγο ΑΠΘ ψυχοθεραπεύτρια Gestalt και τον κ. Πάνο Βασματζίδη, σύμβουλο και εκπαιδευτή Gestalt στους Οργανισμούς και Gestalt Coach, συνιδρυτής του Gestalt edge διοργανώνει η Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης. Θέμα του σεμιναρίου, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Οκτωβρίου από τις 15.00 μέχρι τις 21.00 και την Κυριακή 16 Οκτωβρίου από τις 10.00 μέχρι 17.00 είναι «Εμπόδια στην επαφή με τον εαυτό και με τους άλλους».
 
Σε μήνυμα τους για το περιεχόμενο του σεμιναρίου οι συντονιστές εξηγούν:
 
«Πολλές φορές αναρωτιόμαστε γιατί δεν είμαστε ευτυχισμένοι.. Δεν βιώνουμε αυτό που θα θέλαμε ούτε έχουμε την ζωή με τους άλλους όπως θα το θέλαμε.. Μπορεί συχνά να βιώνουμε δύσκολη καθημερινότητα με προσωπικά αδιέξοδα και φτωχή επαφή με τον εαυτό μας. Μπορεί να αντιμετωπίζουμε δυσκολίες στις διαπροσωπικές σχέσεις με αίσθηση ελάχιστης και φτωχής επαφής και χωρίς ικανοποίηση.. Τι φταίει? Ποια είναι τα εμπόδια προς την ευεξία με τον εαυτό και τους άλλους? Ποιοι είναι οι ψυχολογικοί μηχανισμοί που χρησιμοποιούμε και τα μοτίβα που επαναλαμβάνονται? Τι χρειάζεται για να έχουμε επίγνωση των αναγκών μας?
 
Σε αυτό το διήμερο σεμινάριο θα πειραματιστούμε και θα βιώσουμε την εμπειρία της επαφής όπως και την εμπειρία – με ποιο τρόπο διακόπτω την δημιουργική και ικανοποιητική επαφή συνάντησης με τον εαυτό και τους σημαντικούς άλλους…»

Info: Πληροφορίες: Γραμματεία ΦΕΞ 2541025421 & Μαρίνα Κατσικίδου 6955495569

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.