Δυο ταινιες του συγχρονου σουηδικου κινηματογραφου απο την ΚΛΑ

Τη Δευτέρα 30 και την Τρίτη 31 Ιανουαρίου

Τη Δευτέρα 30 και την Τρίτη 31 Ιανουαρίου η Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης  σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας, το Σουηδικό Ινστιτούτο Αθηνών (SIA), το Σουηδικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου (SFI), το Σουηδικό Ινστιτούτο  (SI) και την Ομοσπονδία Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας (ΟΚΛΕ) προβάλλει δύο ταινίες του σύγχρονου σουηδικού κινηματογράφου. O λόγος για τις ταινίες «Η Νεαρή Σόφι Μπελ» η οποία θα προβληθεί τη Δευτέρα και για την ταινία Underdog η οποία θα προβληθεί την Τρίτη. Όπως πάντα οι προβολές θα γίνουν στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης με ώρα έναρξης των προβολών στις 21.30. 

Η Νεαρή  Σόφι Μπελ

Μετά το λύκειο αρχίζει η συναρπαστική ζωή! Αυτό πιστεύουν οι καλύτερες φίλες Σοφί και Άλις. Τι κρύβεται όμως στον “πραγματικό” κόσμο; Ένα προγραμματισμένο ταξίδι στο Βερολίνο θα φέρει ανατροπές που δεν έχουν αναγνωριστεί στα παιδικά και εφηβικά χρόνια των κοριτσιών. Η εξαφάνιση της Άλις κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες δίνει νέα τροπή στις εξελίξεις.

Underdog

Η νεαρή Dino ονειρεύεται μια διαφορετική ζωή. Όπως εκατοντάδες χιλιάδες νέοι σουηδοί άνεργοι, αφήνει την ζωή της Σουηδίας αναζητώντας την τύχη της στη νεόπλουτη πόλη του Όσλο. H νέα της ζωή βρίσκεται όμως σε αδιέξοδο με ανατροφοδότηση προσωρινών θέσεων εργασίας, έλλειψη χρημάτων και σκληρά πάρτι. Όταν σπάει το χέρι της, καταλήγει ως οικονόμος σε μια νορβηγική οικογένεια μεσαίας τάξης, σε μια ζωή πολύ διαφορετική από τη δική της. Στο διάστημα μερικών εβδομάδων βρίσκεται στη μέση ενός τριγωνικού δράματος, ενός παιχνιδιού εξουσίας που κανείς δεν περίμενε.

Info
Ελεύθερη Είσοδος 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.