Δυναμικα γιορταζει τα 10 χρονια του ο Συλλογος Θρακων Κομοτηνης

Ένα έτος επετειακών εκδηλώσεων άνοιξε ο Σύλλογος με τον ετήσιο χορό του

Τον ετήσιο χορό του πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Θρακών Κομοτηνής το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στη μουσική σκηνή «Αστραία» στον Ίασμο.
 
Η εκδήλωση φέτος είχε ένα ιδιαίτερο συμβολικό χαρακτήρα καθώς συμπληρώνονται 10 χρόνια από την παρουσία του συλλόγου στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου.
 

Την εκδήλωση, που άνοιξαν τα 7 παιδικά χορευτικά τμήματα του συλλόγου, υπό τους ήχους της θρακιώτικης παραδοσιακής ορχήστρα με τους Βαγγέλη Παπαναστασίου, Νίκο Ζαπάρτα και μια πλειάδα μουσικών και τραγουδιστών.
 
Όπως σημείωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χρήστος Τζερνικούδης, ο Σύλλογος φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας και προσφοράς, έχοντας καταξιωθεί στη συνείδηση των Ροδοπιτών.
 

«Όταν πριν από 10 χρόνια μια μικρή ομάδα ανθρώπων ξεκινούσαν το εγχείρημα αυτό, δεν περνούσε από το μυαλό μας η μεγάλη ανταπόκριση που θα είχε» ανέφερε, σημειώνοντας πως είναι ιδιαίτερη η χαρά που μοιράζονται τη χαρά τους όσους βρέθηκαν κοντά τους στο ξεκίνημα, και συνέχισαν να τους στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.
 
Η περσυνή ήταν ακόμα μια πετυχημένη χρονιά για το σύλλογο, όμως έχουν προγραμματίσει πολλές εκδηλώσεις και φέτος, ξεκινώντας με εκδρομή, στις 30-31 Μαρτίου, στην περιοχή της Αριδαίας, για τη σύσφιξη των σχέσεων με άλλους συλλόγους.
 

Επίσης θα διοργανώσουν για 5η χρονιά την εκδήλωση παρουσίασης των παιδικών χορευτικών του Συλλόγου, ενώ για τη συνέχεια θα έχουν συμμετοχή στο παιδικό φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στην Κέρκυρα, την μεγάλη εκδήλωση του συλλόγου το Σεπτέμβριο, που θα έχει επετειακό χαρακτήρα, αλλά και ταξίδια στο εξωτερικό για τα τμήματα παραστάσεων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.