Δωρεαν εισαγωγικο μαθημα improv απο το Θεατρικο Εργαστηρι «Επι Σκηνης»

Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου

Ανοιχτό μάθημα  improv προς κάθε ενδιαφερόμενο διοργανώνει  το Θεατρικό Εργαστήρι «Επί Σκηνής» .

Το Αυτοσχεδιαστικό Θέατρο, αποκαλούμενο και ως Improv είναι μια μορφή Θεάτρου όπου ό,τι παρουσιάζεται στη σκηνή δημιουργείται εκείνη τη στιγμή χωρίς καθόλου ή ελάχιστη προετοιμασία. Στην πιο απλή του μορφή οι διάλογοι, η δράση, η ιστορία και οι χαρακτήρες δημιουργούνται από τους παίκτες καθώς ξετυλίγουν τους αυτοσχεδιασμούς τους. Σε μια διαδραστική μορφή παράστασης κάποια στοιχεία προτείνονται από το κοινό ενώ κάποια άλλα αποφασίζονται στη στιγμή.

Το improv δεν απευθύνεται μόνο σε ηθοποιούς ή όσου έχουν ασχοληθεί με Θέατρο. Στο imprοv χωράνε όλοι! Δικηγόροι, δάσκαλοι, φοιτητές, μαθητές, ελαιοχρωματιστές, αστροναύτες, μασέρ, κηπουροί, μηχανικοί, ψαράδες και δημοσιογράφοι! Με το improv θα μάθετε να είστε πηγαίοι και αυθόρμητοι, θα θυμηθείτε πως είναι να είσαι παιδί και να διασκεδάζεις με τα πιο απλά πράγματα και κυρίως θα γελάσετε μέχρι δακρύων!

Υπεύθυνος σεμιναρίου θα είναι ο Bou-Rou (Χρήστος Απόστολος Μπουρουλίτης), ηθοποιός Αυτοσχεδιασμού – Κωμικός με 9 έτη εμπειρίες πάνω στο θέατρο αυτοσχεδιασμού. Έχει πραγματοποιήσει δεκάδες παραστάσεις improv σε Ελλάδα και εξωτερικό ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια από παγκοσμίου φήμης δασκάλους όπως οι Joe Bill, Gary Schwartz, Inbal Lori, Liz Peters, Lee White κ.ά.

Info

  • Το δωρεάν εισαγωγικό μάθημα improv θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 στις εγκαταστάσεις του Θεατρικού Εργαστηρίου «Επί σκηνής» επί της οδού Γ. Νικολάου 7.
  • Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.
  • Τηλέφωνα επικοινωνίας 6977424441 και 6987012529

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.