ΔΚΕΠΠΑΚ: Προετοιμασιες για το αποκριατικο τριημερο της Κομοτηνης

Επιστολή Νατάσας Λιβεριάδου προς τους πολιτιστικούς συλλόγους

Προκειμένου να προετοιμαστεί το τριήμερο των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κομοτηνής, που φέτος ξεκινά την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνονται  με τη μεγάλη παρέλαση που καταλήγει στο KOM- on Party, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου,  η ΔΚΕΠΠΑΚ  καλεί τους συλλόγους του Δήμου, να δηλώσουν εγγράφως το ενδιαφέρον τους.

Για το λόγο αυτό, η πρόεδρος κ. Νατάσα Λιβεριάδου, έστειλε επιστολή στους πολιτιστικούς συλλόγους, με την οποία ζητά τη συμμετοχή τους: 

  1. Στο γλέντι της Τσικνοπέμπτης 16 Φεβρουαρίου στην πλατεία Ειρήνης, όπου πρέπει να δηλώσουν εγγράφως, αν επιθυμούν να παραστούν και  αριθμό ατόμων.
  2. Στη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση και το KOM- on Party, να δηλώσουν εγγράφως, το όνομα του καρναβαλικού γκρουπ και τον αριθμό ατόμων που θα συμμετάσχουν.

Η δήλωση συμμετοχής θα γίνει ΜΟΝΟ ΕΓΓΡΑΦΩΣ στο [email protected] και για τις δύο εκδηλώσεις , καθώς και στο [email protected]  για το KOM-on Party.

Στο KOM –on Party, μπορούν φυσικά να συμμετέχουν και καταστήματα , άτυπες ομάδες δημοτών κλπ

Οι δηλώσεις, πρέπει να γίνουν μέχρι την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες παραγγελίες των υλικών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.