ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνης: Προκριματικοι Αγωνες για τον Πανελληνιο Διαγωνισμο Μονολογου

Μέχρι τις 4 Απριλίου η υποβολή των συμμετοχών

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κομοτηνής συμμετέχει στη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Διαγωνισμού συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου επί σκηνής της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, διοργανώνοντας προκριματική διαδικασία στην Κομοτηνή.

Στον Διαγωνισμό μπορούν να μετάσχουν όλοι οι κάτοικοι του νομού Ροδόπης. 

Για τις ανάγκες των προκριματικών, το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής συνέστησε κριτική επιτροπή που απαρτίζεται από την κ. Νάγια Δακαλούρα Αρχαιολόγο-Συγγραφέα, τον κ. Σπύρο Κιοσσέ Ε.ΔΙ.Π., Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας, Δ.Π.Θ. και την κ. Μυρσίνη Λαντζουράκη, Ηθοποιό-Σκηνοθέτη. 

Οι προκριματικοί θα λάβουν χώρα στη σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής (Γ.Κονδύλη 30 ) μεταξύ 5 και 17 Απριλίου 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους μέχρι και τις 4 Απριλίου 2022 στη διεύθυνση https://senariografoi.gr/gr/screenplays/screenplays-registration/, αναφέροντας οπωσδήποτε και τον τόπο διαμονής τους.

Για τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις, μπορούν να επικοινωνήσουν στο email [email protected] ή στο τηλέφωνο 6932089819. Περισσότερες πληροφορίες και οι όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό παρέχονται μέσα από την ιστοσελίδα της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος στη διεύθυνση  https://senariografoi.gr/gr/news/stories/i1389/ 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.