«Δειπνο ηλιθιων» απο την Κινηματογραφικη Λεσχη Κομοτηνης

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στο Στέκι της Πολιτιστικής

Την γαλλική ταινία «Δείπνο Ηλιθίων» του 1998 υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Φρανσίς Βέμπερ θα προβάλει την Κυριακή 27 Νοεμβρίου η Κινηματογραφική Λέσχη Κομοτηνής. Η προβολή της ταινίας θα ξεκινήσει στις 20.30 και θα πραγματοποιηθεί στο Στέκι της Πολιτιστικής Κίνησης. 

Η υπόθεση της ταινίας 

Κάθε Τετάρτη, ο Πιερ και οι φίλοι του διοργανώνουν μια εκκεντρική συνάντηση την οποία αποκαλούν «Δείπνο Ηλιθίων». Ο καθένας τους προσκαλεί στο δείπνο αυτό, τον πιο ηλίθιο άνθρωπο που έχει συναντήσει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Αυτός που έχει φέρει μαζί του τον πιο χαζό προσκεκλημένο, ανακηρύσσεται νικητής της εβδομάδας. Ολα θα αλλάξουν όταν ο Πιερ θα προσκαλέσει στο δείπνο τον αγαθό και καλόκαρδο Φρανσουά – υπάλληλο της τοπικής εφορίας…
 
Πρόκειται για μια καλοστημένη μεταφορά ενός επιτυχημένου θεατρικού του ίδιου του Φρανσίς Βεμπέρ, η οποία αποδεικνύεται διασκεδαστική. Όταν βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία σημείωσε μεγάλη επιτυχία  με πάνω από 9 εκατομμύρια Γάλλους θεατές να την παρακολουθούν ενώ είναι βραβευμένη με τρία Σεζάρ, ένα εκ των οποίων για τον ανεπανάληπτα αστείο πρωταγωνιστή Ζακ Βιγερέ.

Ιnfo
H είσοδος είναι ελεύθερη

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.