Χριστουγεννιατικο τσαι με «αρωμα» απο Αγγλια

Για το 10ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής

Πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία η εκδήλωση του 10ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής «Christmas Tea and Bazaar» στην αίθουσα της Πολιτιστικής Κίνησης την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015. Ο κόσμος που ήρθε είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει αγγλικές γεύσεις στον μπουφέ , να πιει μια κούπα ζεστό τσάι , να ακούσει αγγλικά κάλαντα από τν χορωδία του σχολείου, αλλά και να αγοράσει τις εξαιρετικές κατασκευές των παιδιών οι οποίες περιλάμβαναν κηροπήγια, στολίδια για το δέντρο, γούρια, βάζα με μπισκότ , χριστουγεννιάτικα δεντράκια αλλά και κρασιά , τσάι του βουνού και μπύρες.
 
Οι μαθητές μπήκαν άμεσα  στους ρόλους των μεγάλων και πούλησαν τις δημιουργίες τους  πολύ γρήγορα. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πραγματικά συγκινητική. Τα έσοδα θα διατεθούν στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής (ΚΑΑΠ), πρώην Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Παίδων ( ΘΧΠΠ ).
 
«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Πολιτιστική κίνηση και προσωπικά την κ. Δώρα Κάσσα που πάντοτε ανταποκρίνεται και στηρίζει τις προσπάθειες του σχολείου μας. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, για την αμέριστη συμπαράσταση στις προσπάθειές μας καθώς και τους:  Εμπορία Ποτών Παπάζογλου Ο.Ε., Ποτοποιία-Οινοποιία Θράκης Α.Β.Ε.Ε., Εμπορία Ποτών Ζακώνης Ε.Π.Ε., Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε Μπύρα Βεργίνα.
 
Επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς του σχολείου μας αλλά και τους συναδέλφους που βοήθησαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο και φυσικά τους μαθητές μας. Κλείνοντας υποσχόμαστε ότι το σχολείο μας θα κάνει πάντα προσπάθειες να μείνει ανοιχτό στην κοινωνία και θα επαναλαμβάνει τέτοιες εκδηλώσεις όποτε το επιτρέπουν οι συνθήκες» αναφέρει σε γραπτό τους μήνυμα ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Διευθυντής του σχολείου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.