Χριστουγεννιατικες δραστηριοτητες στη Δημοτικη Βιβλιοθηκη Κομοτηνης

Τις Παρασκευές 15 και 22 Δεκεμβρίου με την εκπαιδευτικό Ελένη Πράπα

Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εορτών η Δημοτική βιβλιοθήκη διοργανώνει τις Παρασκευές 15 και 22 Δεκεμβρίου διάφορες γιορτινές δραστηριότητες και χειροτεχνίες για τα παιδιά.
 
 Όλα τα παιδιά πρώτων τάξεων του δημοτικού ( α’, β’, γ’ ) μπορούν  να επισκεφτούν τον χώρο της βιβλιοθήκης από τις 17:00-20:00 για να πραγματοποιήσουν μαζί με την εκπαιδευτικό κ. Ελένη Πράπα,  που θα τα κατευθύνει, τις χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες και τις χειροτεχνίες.
 
Οι δραστηριότητες που θα διεξαχθούν στον χώρο της βιβλιοθήκης θα έχουν θέμα σχετικό με τα Χριστούγεννα και το βιβλίο, καθώς αποσκοπούν στην εξοικείωση των παιδιών με τον χώρο του βιβλίου, την φιλαναγνωσία και την ψυχαγωγία τους σε πολύ ευχάριστο γιορτινό κλίμα που διαθέτει ο χώρος της Δημοτικής βιβλιοθήκης.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης τα παιδιά δεν χρειάζεται να προσκομίσουν τίποτα, παρά μόνο όσα επιθυμούν να παρευρεθούν θα πρέπει οι γονείς έως 13 Δεκεμβρίου από τις 07:30 έως τις 14:30 να τηλεφωνήσουν στη Δημοτική βιβλιοθήκη για να δηλώσουν τα στοιχεία τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.