«Χοροταξιο»: Σκηνη 5/ Ληψη 3

Η παράσταση του Κέντρου Χορού Τέχνης, Χορού και Κίνησης στο Μέγαρο Μουσικής της Κομοτηνής

«Ένα ταξίδι γεμάτο φως στο σκοτάδι. Άλλωστε από το σκοτάδι ερχόμαστε και στο σκοτάδι βυθιζόμαστε, με ενδιάμεσες φωτεινές στάσεις. Λάμψεις αθωότητας, έως την ενσυνειδητότητα της ύπαρξής μας. Είναι το παιδί που με την απλότητα και την φαντασία του ονειρεύεται και πράττει. Ο έφηβος που επαναστατεί και δοκιμάζει τη δύναμή του απέναντι στον… Ο έφηβος που απλά χορεύει χωρίς να αναζητά το γιατί. Είναι ο νέο που επιδεικνύει τη ρώμη που κρύβει το σώμα του, όπως ένα κοπάδι άλογα… Κάθε πιθανότητα είναι εκεί για να την νικήσει. Και ο ενήλικας που γλιστρά αιωρούμενος στην ώριμη απόλαυση του χάους».

Με τον τρόπο αυτό περιγράφεται η τελική για την φετινή χρονιά παράσταση του Κέντρου Χορού, Τέχνης και Κίνησης «Χοροτάξιο» που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη, 21 Ιουνίου στο Μέγαρο Μουσικής της Κομοτηνής.

Με την συμμετοχή μαθητών και μαθητριών της παράστασης σε σκηνοθεσία της κ.Γιούλης Ιωαννίδου και την υποστήριξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Μια παράσταση γεμάτη χορό, με μπαλέτο, μουσικοκινητική αγωγή και ρυθμική γυμναστική, σύγχρονο χορό, street dance, modern jazz και ακροβατικό χορό.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της παράστασης ΕΔΩ

Οι συντελεστές

  • Σκηνοθεσία – Επιμέλεια: Γιούλη Ιωαννίδου
  • Χορογράφοι: Γιούλη Ιωαννίδου, Δέσποινα Παπουτσά, Όλια Μουζουρίδου, Θωμάς Παπαθεοδώρου, Ιφιγένεια Νίκου.
  • Χορεύουν μαθητές και καθηγητές της Σχολής και η χορεύτρια Ασπασία Κιραντενίδου
  • Σκηνικά: Γιάννης Καραγκιουλμέζης
  • Ήχος – Φώτα: Ni.K Sound
  • Στη μουσική: Αρετή Καραφουλίδου
  • Σχεδιασμός Αφίσας και Προγράμματος: Μελίνα Μεταξά  

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.