Χορος μεχρι τελικης πτωσεως για τους Ποντιους (+Gallery)

Το αδιαχώρητο επικράτησε στον χορό του Μορφωτικού Συλλόγου Ποντίων Κομοτηνής και Περιφέρειας «Ο Εύξεινος Πόντος»

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή Ποντίων και όχι μόνο πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 11 Μαρτίου ο χορός του Μορφωτικού Συλλόγου Ποντίων Κομοτηνής και Περιφέρειας «Ο Εύξεινος Πόντος», με γλέντι και χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
 
Για ακόμα μια φορά μέλη και φίλοι του Συλλόγου συγκεντρώθηκαν για να γλεντήσουν όπως μόνο ο σύλλογος ξέρει, με χορούς από τον Πόντο, και επιδείξεις από τα χορευτικά τμήματα του.
 
Συντονιστής για όλα τα χορευτικά ήταν ο αντιπρόεδρος και χοροδιδάσκαλος του Συλλόγου κ. Στέλιος Νικολάου, ο οποίος στεκόταν δίπλα σε όλα τα τμήματα που χόρευαν, ενώ μετά την επίδειξη ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βασίλης Κυπριανίδης βράβευσε ανθρώπους που έχουν συμβάλλει στην προώθηση του Ποντιακού πνεύματος και της παράδοσης, μεταξύ των οποίων και την πρόεδρο του ΣΠΟΣ ΑΜΘ κ. Χρύσα Μαυρίδου.
 
Τη βραδιά πλαισίωσαν μουσικά οι Μπάμπης Ιωακειμίδης και Γιάννης Γκόσιος στο τραγούδι, ο Αβραάμ Γκόσιος και ο Τάσος Πετρόπουλος στη λύρα, ο Γιώργος Χαραλαμπίδης στο νταούλι, ο Ματθαίος Αντωνιάδης και ο Γιώργος Μοσχοφίδης, καθώς και ο νταουλτζής Βασίλης Καραγιάννης και ο Γιάννης Αντωνιάδης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.