Αυγουστιατικη Πανσεληνος  με την Τανια Τσανακλιδου στον Αρχαιολογικο Χωρο Ζωνης

Αυγουστιάτικη Πανσέληνος με την Τάνια Τσανακλίδου στον Αρχαιολογικό Χώρο Ζώνης Συναυλία με ελεύθερη είσοδο την Τρίτη 1 Αυγούστου

Στο πλαίσιο του πολιτιστικού θεσμού «Πανσέληνος του Αυγούστου» του Υπουργείου Πολιτισμού, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Έβρου καλεί τους ενδιαφερόμενους να απολαύσουν το ολόγιομο φεγγάρι την Τρίτη 1 Αυγούστου 2023 στον Αρχαιολογικό Χώρο Ζώνης με μια συναυλία της Τάνιας Τσανακλίδου.

Στην αποσκευή η «Ζελατίνα», «Η Σωτηρία της Ψυχής», το «Φίλε», «Το Πάτωμα», «Τα Ήσυχα Βράδια» και πόσα άλλα τραγούδια, που θα μας θυμίσουν πώς είναι να γίνεσαι μία μεγάλη παρέα και να μεθάς από τα πιο αντιφατικά συναισθήματα.

Η Τάνια Τσανακλίδου στέκεται μόνη στη σκηνή έξω από νόρμες, γεμάτη πάθος και με μια δίψα εφηβική υπόσχεται να μας παρασύρει σε ένα ταξίδι που πέρα από τα σκοτάδια, τους φόβους και τις υπερβάσεις καταλήγει στο φως. Εξωστρεφής μα γεμάτη εσωτερικότητα, με σκηνική παρουσία που υποδηλώνει στο μέγιστο την αισθαντικότητα, έρχεται με ένα πρόγραμμα γεμάτο τραγούδια που έχουν ντύσει κάθε στιγμή μας και μας έχουν πείσει πως το κλάμα και το γέλιο τελικά κάπου συναντώνται.

Γιατί η Τάνια είναι το καταφύγιο των πιο κρυφών μας πόθων, των πιο μεγάλων πόνων.

Μαζί της οι εξαιρετικοί μουσικοί Σπύρος Μάνεσης, Κώστας Νικολόπουλος, Νίκος Παπαϊωάννου και Παναγιώτης Τσεβάς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του έργου «Επέκταση Εργασιών Ανάδειξης και Συντήρησης Αρχαιολογικού Χώρου Ζώνης & Αρχαίας Εγνατίας Οδού» ενταγμένου στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (GROWTH I – ID: Ο Πολιτισμός ως κινητήριος μοχλός ανάπτυξης), που εκτελείται από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Έβρου.

Η συναυλία είναι μια συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Έβρου.

Info

Παραγωγή: Celestial Arts & Entertainment Productions

Ώρα προσέλευσης : 20:00

Ώρα έναρξης : 21:00

Ο αρχαιολογικός χώρος θα παραμείνει ανοιχτός έως τις 24:00.

Χώρος στάθμευσης θα υπάρχει στα δυτικά του αρχαιολογικού χώρου. Δεν απαιτείται προκράτηση θέσης. Εντός του αρχαιολογικού χώρου απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλους τους χώρους αρμοδιότητας του Υπουργείου Πολιτισμού που φιλοξενούν εκδηλώσεις της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου.

Σημειώνεται ότι το Κάστρο Πυθίου και το Βυζαντινό Μουσείο Διδυμοτείχου θα παραμείνουν επίσης ανοιχτά για το κοινό από τις 20.00 – 24.00.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.