«Αθανατο Νερο»: Νεο single του κομοτηναιου τραγουδοποιου Βασιλη Παντσιου 

Περιλαμβάνεται στο τελευταίο άλμπουμ του δημιουργού, «Αυτός ο πλανήτης κατοικείται»

Ένα νέο single με τίτλο «Αθάνατο Νερό» κυκλοφόρησε ο Κομοτηναίος τραγουδοποιός Βασίλης Πάντσιος. Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο πιο πρόσφατο άλμπουμ του δημιουργού που φέρει τον τίτλο «Αυτός ο πλανήτης κατοικείται.

Όπως εξηγεί ο δημιουργός πρόκειται για «ένα τραγούδι ενηλικίωσης, εσωτερικού ταξιδιού και αυτογνωσίας μέσα σε ένα κόσμο πολύπλοκο που αλλάζει διαρκώς και όχι πάντα προς το καλύτερο. Ο άνθρωπος στέκει με αμφιβολία στα πολλά σταυροδρόμια του βίου του, διστακτικός και μπερδεμένος για τον δρόμο που πρέπει να διαλέξει.

Κομμάτι μιας κοινωνίας φοβικής εγωκεντρικής και ανταγωνιστικής, παλεύει κόντρα στα εμπόδια που βρίσκει στο διάβα του μα και ενάντια στους δικούς του δαίμονες και τα αδιέξοδα.

Ο άνθρωπος στέκει αδύναμος στις εναλλαγές των εποχών της ζωής του, και στη φθορά που συντελεί πάνω του ο παντοδύναμος χρόνος. Για αυτό θα αναζητά πάντα την λύτρωση του, την χαμένη του αθωότητα, την πηγή με το αθάνατο νερό που θα του χαρίσει την αιώνια νιότη».

Το «Αθάνατο Νερό» έχει ιδιαίτερη αξία για μένα γιατί είναι το πιο παλιό τραγούδι που έχω γράψει και περιέχει σκέψεις αναζητήσεις και ρομαντικά στοιχεία από τα νεανικά μου χρόνια.

Info 

Το νέο άλμπουμ του Βασίλη Πάντσιου  «Αυτός ο πλανήτης κατοικείται» κυκλοφορεί ψηφιακά από την In Real Time Records! Σε δύο τραγούδια συμμετέχουν φιλικά οι Coda Project και η Μικαέλα Δαρμάνη.

 Οι συντελεστές

  • Στίχοι, μουσική – Βασίλης Πάντσιος
  • Πιάνο, πλήκτρα – Τεό Φοινίδης
  • Κιθάρα – Σάββας Περτσινίδης
  • Ηχοληψία – Γιάννης Βαρελίδης
  • Μίξη, παραγωγή – Βασίλης Πάντσιος

Ακούστε το νέο single εδώ:

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.