ΑΣΠΑΙΤΕ: «Συγχρονη Σχολικη Ηγεσια & Δεξιοτητες στον 21ο αιωνα»

Αιτήσεις για τον Β Κύκλο του επιμορφωτικού προγράμματος

Η ΑΣΠΑΙΤΕ ύστερα από την επιτυχία του Α’ Κύκλου του εξ αποστάσεως Επιμορφωτικού Προγράμματος, «Σύγχρονη Σχολική Ηγεσία & Δεξιότητες στον 21ο αιώνα», καθώς και ύστερα από πολλά αιτήματα ενδιαφερομένων για συμμετοχή τους, ανακοίνωσε την έναρξη του Β’ Κύκλου του Επιμορφωτικού Προγράμματος «Σύγχρονη Σχολική Ηγεσία & Δεξιότητες στον 21ο αιώνα».

Διαδικασίες εισαγωγής σπουδαστών/στριών

Η εισαγωγή των σπουδαστών/στριών στο εξ αποστάσεως επιμορφωτικό πρόγραμμα «Σύγχρονη Σχολική Ηγεσία & Δεξιότητες στον 21ο αιώνα» – Β’ Κύκλος θα γίνει με αίτηση συμμετοχής μετά από δημόσια πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για φοίτηση.

Υποβολή αίτησης συμμετοχής στην κλήρωση

H επιμόρφωση απευθύνεται:

• σε στελέχη της εκπαίδευσης, που στελεχώνουν εκπαιδευτικές και σχολικές δομές με αρμοδιότητες διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού ή/και προσωπικού,

• σε εργαζόμενους σε εκπαιδευτικές δομές και εκπαιδευτικά τμήματα του ιδιωτικού τομέα που διαχειρίζονται θέματα ανθρώπινου δυναμικού,

• σε φοιτητές και αποφοίτους που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ή/και να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους αναφορικά με τα θέματα και τις συγκεκριμένες πρακτικές της διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.

Η υποβολή αιτήσεων θα γίνει αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας http://teachevalab.aspete.gr/, επιλέγετε «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ» και «Εγγραφή», βάσει των σχετικών οδηγιών. Μετά τη λήξη της προθεσμίας για υποβολή αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται για τα επόμενα στάδια της διαδικασίας και τις προθεσμίες ενέργειάς τους με δική τους μέριμνα αποκλειστικά μόνο μέσω της ιστοσελίδας http://teachevalab.aspete.gr/.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται έως την Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 23:59.

Προϋποθέσεις υποβολής αίτησης συμμετοχής στην κλήρωση

Τα προαπαιτούμενα για την παρακολούθηση του Προγράμματος από τους/τις εκπαιδευόμενους είναι:

• Πρόσβαση στο Διαδίκτυο

• Κατοχή προσωπικού e-mail

• Βασικές γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών

Η υποβολή της αίτησης προϋποθέτει μέχρι την Παρασκευή, 17/9/2021, την κατάθεση του ποσού των 440.00 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό του ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΡΕΥΝΑΣ της ΑΣΠΑΙΤΕ (Τράπεζα: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Αρ. λογαριασμού: GR9801101540000015454501287) σε δύο ισόποσες δόσεις των 220,00 ευρώ (1η δόση: 17/9/2021 και 2η δόση: 22/10/2021) ή με εφάπαξ καταβολή 395,00 ευρώ.

Επισημαίνεται ότι η εκπρόθεσμη κατάθεση του ανωτέρω ποσού αποκλείει τον υποψήφιο από την συμμετοχή του στο Πρόγραμμα. Το ποσό των 440.00 ευρώ δεν επιστρέφεται εκτός από την περίπτωση της εκπρόθεσμης κατάθεσης και της μη συμμετοχής του υποψηφίου στο Πρόγραμμα.

Προσοχή, οι καταθέτες θα χρεώνονται όλα τα τραπεζικά έξοδα της κατάθεσης (στην περίπτωση κατάθεσης από άλλη τράπεζα πλην της Εθνικής).

Στο παραστατικό πληρωμής της Τράπεζας πρέπει στο πεδίο «Αιτιολογία Κατάθεσης» να αναγράφεται υποχρεωτικά:  «Σύγχρονη Σχολική Ηγεσία & Δεξιότητες στον 21ο αιώνα»- Β’ Κύκλος, το ονοματεπώνυμο και ο αριθμός ταυτότητας (ΑΔΤ) του υποψηφίου.

Το παραστατικό πληρωμής θα πρέπει να φυλάσσεται  από τον υποψήφιο/α εκπαιδευόμενο/η.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδα http://teachevalab.aspete.gr/ για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και στη συνέχεια να υποβάλουν την αίτησή τους μέχρι την Παρασκευή, 17/9/2021, ώρα 23:59. Η υποβολή της αίτησης συνεπάγεται και τη δήλωση του υποψηφίου, ότι αποδέχεται τους όρους συμμετοχής και φοίτησής του στο Πρόγραμμα.

Σε όλα τα στάδια της διαδικασίας οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται για τις προθεσμίες και τις υποχρεώσεις τους με δική τους μέριμνα και ευθύνη αποκλειστικά μέσω ανακοινώσεων που αναρτώνται αποκλειστικά και μόνο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://teachevalab.aspete.gr/.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.