‘’Ασκεισαι; Ασκησου σωστα με το Τ.Ε.Φ.Α.Α.’’

Ενημερωτική διημερίδα στις 17-18 Απριλίου στην Τσανάκλειο

Την Τετάρτη 17-4-2024 και την Πέμπτη 18-4-2024 (17:30-20:30) στη Δημοτική Βιβλιοθήκη (Τσανάκλειο) θα διεξαχθεί ενημερωτική διημερίδα σε ελεύθερα ασκούμενους για ασφαλή και αποτελεσματική σωματική άσκηση από το Εργαστήριο Φυσικής Αγωγής και Άθλησης του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δ.Π.Θ.

Στην Διημερίδα που έχει τον τίτλο: «Ασκείσαι; Ασκήσου σωστά με το Τ.Ε.Φ.Α.Α.» θα κληθούν να συμμετέχουν Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής, ελεύθερα αθλούμενοι για ψυχαγωγία και ευεξία καθώς και ασκούμενοι με προβλήματα υγείας.

Στην εκδήλωση αυτή μετά την παρουσίαση του ερευνητικού και κοινωνικού του έργου τα μέλη του Εργαστηρίου του Τ.Ε.Φ.Α.Α. θα αναπτύξουν θέματα για τη συμβολή της άσκησης στην προαγωγή της υγείας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σε άτομα με και χωρίς προβλήματα υγείας. Στη συνέχεια, θα δοθούν πρακτικές συμβουλές για: ελεύθερα ασκούμενους πολίτες της Κομοτηνής, άσκηση στη φύση, καρδιο-μεταβολικούς ασθενείς, άτομα με νευρολογικές παθήσεις, πρόληψη και αποκατάσταση μυοσκελετικών προβλημάτων, εναλλακτικές μορφές άσκησης για τη βελτίωση της υγείας και ευρωστίας των πολιτών κάθε ηλικίας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.