Αποτελεσμα συλλογικης δουλειας η επιτυχια του πανηγυριου της Μεσσουνης

Κάθε χρόνο και καλύτερα για τις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσσούνης

Με εκλεκτούς καλεσμένους από τα Γιαννιτσά πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι εκδηλώσεις εορτασμού της ενορίας της Μεσσούνης, παραμονή του Αγίου Πνεύματος
 
Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσσούνης και φέτος «υπέγραψε» την διοργάνωση, αρχής γενομένης από τον εσπερινό στην Εκκλησία της Αγίας Τριάδος και την περιφορά της εικόνας στους δρόμους της Μεσσούνης που ακολούθησε, συνοδεία της Φιλαρμονικής Αιγείρου.
 
Η συνέχεια δόθηκε με το παραδοσιακό γλέντι που στήθηκε στην πλατεία του οικισμού με χορευτικά συγκροτήματα από την Αίγειρο αλλά και το μουσικό σχήμα «ΚΑΦΑΝΤΑΡΔΕΣ» που ταξίδεψε από τα Γιαννιτσά ειδικά για τη βραδιά.
 
Η προσέλευση κόσμου, αλλά και συλλόγων που ήταν καλεσμένοι από τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Μεσσούνης ήταν και φέτος μεγάλη, ενώ μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και ο πρόεδρος του ΚΕΜΕΑ και εκλεγμένος δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιάννης Γκαράνης, οι υποψήφιοι βουλευτές Ροδόπης κ.κ.Ευριπίδης Στυλιανίδης, Δημήτρης Χαρίτου και Σταυρούλα Μάρκου – Τζατζανά, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Δημήτρης Πολιτειάδης, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Νίκος Σωτηρακόπουλος, η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου, για την οποία ο Σύλλογος επεφύλασσε ιδιαίτερες ευχαριστίες για την συμβολή της στην διοργάνωση,   η επικεφαλής της «ΠΟΛΗ-τικής Ανατροπής» κ. Ελένη Λαφτσή, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κομοτηνής κ. Κλεοπάτρα Στογιαννίδου και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κομοτηνής κ. Δημήτρης Καρασταύρου. 

Δήμητρα Παρασκευούδη «Ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα» 

Η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δήμητρα Παρασκευούδη στον σύντομο χαιρετισμό της ευχαρίστησε το σύνολο όσων ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Συλλόγου,  αλλά και όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, ξεκινώντας από την ΔΚΕΠΠΑΚ και τη κ. Λιβεριάδου, καθώς και τις επιχειρήσεις «Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε.», «Κουλκούμπασης WaterStores» και «Ποτοποϊα – Οινοποιϊα Θράκης Α.Β.Ε.Ε.» που διέθεσαν δώρα για την λαχειοφόρο αγορά που πραγματοποιήθηκε.
 
Η κ. Παρασκευούδη επεσήμανε την ολοένα και αυξανόμενη συμμετοχή του κόσμου, γεγονός στο οποίο, όπως εξήγησε, οφείλεται και για την καθιέρωση του πανηγυριού στα πολιτιστικά και παραδοσιακά δρώμενα της περιοχής.
 
«Είμαι πολύ χαρούμενη και συνάμα συγκινημένη που φέτος πολλοί συγχωριανοί μου εξέφρασαν την επιθυμία να βοηθήσουν τον σύλλογό μας για να φέρει εις πέρας την εκδήλωση και καλώ ακόμη περισσότερους γιατί μόνο όταν είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα» υπογράμμισε η ίδια επισημαίνοντας την συλλογικότητα που διακατέχει την διοργάνωση η οποία αναβιώνει εκ νέου αδιάληπτα τα τελευταία τρία χρόνια.
 
Το πολιτιστικό σκέλος της εκδήλωσης ξεκίνησε με την άψογη εμφάνιση της χορευτικής ομάδας του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγείρου συνοδεία του μουσικού σχήματος Καφαντάρδες και το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.