Απολαυστικος ο Γιωργος Ρους στην πρωτη του εμφανιση στην Κομοτηνη

Φιλοξενήθηκε στη σκηνή της Λέσχης Κομοτηναίων την τελευταία Κυριακή του Φλεβάρη

Ο Φλεβάρης, που μόλις έδωσε τη σκυτάλη στον Μάρτη, έκλεισε μουσικά με την τελευταία του Κυριακή να περιλαμβάνει την πρώτη ζωντανή εμφάνιση του Γιώργου Ρους στην πόλη της Κομοτηνής.  Παρά το κρύο και βροχερό βράδυ ο κόσμος έδωσε το παρών στον δεύτερο όροφο της Λέσχης Κομοτηναίων αναμένοντας, σε ένα όμορφο κλίμα την έναρξη του live!

Δίχως καθυστέρηση ο Γιώργος Ρους καλωσόρισε το κοινό, έπιασε την κιθάρα του και ξεκίνησε μία μουσική διαδρομή, που πέρασε από σταθμούς της προσωπικής του δισκογραφίας, καθώς και από ακυκλοφόρητα κομμάτια που αναμένεται να ακούσουμε στον επερχόμενο δίσκο του τραγουδοποιού. Μεταξύ των προσωπικών του μουσικών, ο Γιώργος Ρους έκανε στάσεις και σε άλλα αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου, μεταξύ των οποίων και η παραδοσιακή «Κοντούλα Λεμονιά» σε μία όμορφη διασκευή βασισμένη σε εκείνη του Άγγελου Σκορδίλη, που ο τραγουδοποιός αγαπά ιδιαίτερα!

Όσο το ένα τραγούδι διαδεχόταν το άλλο, τόσο περισσότερο «ζεσταινόταν» το κλίμα, με τον Γιώργο Ρους να ανταποκρίνεται θετικά σε κάθε επιθυμία του κοινού, παίζοντας και δεύτερη φορά το αγαπημένο σε όλους «Λουλούδι του δρόμου» και αποκαλύπτοντας όλο και περισσότερα κομμάτια του νέου ακυκλοφόρητου δίσκου! Ένα όμορφο βράδυ, μία ωραία μουσική παρέα και μία πρώτη εμφάνιση του Γιώργου Ρους στην πόλη μας που στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία και γέννησε την επιθυμία για την επόμενη επί σκηνής συνάντηση με τον τραγουδοποιό. Όπως, λοιπόν είπε και ο ίδιος, «εις το επανακούειν»!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.