Αποκριατικες συναυλιες απο τη ΔΚΕΠΠΑΚ

“Mice, the swing band” και “3 GENS” θα προσφέρουν στιγμές ψυχαγωγίας το Σάββατο και την Κυριακή

Δύο διαδικτυακές συναυλίες προγραμματίζει να μεταδώσει το Σαββατοκύριακο της Αποκριάς η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού Κομοτηνής. Οι εκδηλώσεις θα μεταδοθούν από τη σελίδα της επιχείρησης στο Facebook.

H πρώτη συναυλία θα δοθεί το Σάββατο 13 Μαρτίου, στις 7 μ.μ., από το συγκρότημα «Mice, the swing band» που με το γνωστό πλέον πρόγραμμά τους, θα μας κρατήσουν συντροφιά με παλιά και καινούρια τραγούδια τους. Το συγκρότημα αποτελούν οι:

Κική Τσαλίκη (φωνή), Χρυσόστομος Κεπελής (ακουστική κιθάρα), Αλέξανδρος Κίνας (ηλεκτρική κιθάρα), Άγγελος Κιουρτζίδης (άλτο σαξόφωνο), Δημήτρης Αμπελίδης (τενόρο σαξόφωνο), Αλέξανδρος Δασκαλόπουλος (τύμπανα), Γιώργος Μπάτζιος (πιάνο, μπάσο).

Η δεύτερη θα δοθεί την Κυριακή 14 Μαρτίου, στις 7 μ.μ., από το συγκρότημα “3 GENS”. Με τη νέα του σύνθεση, το συγκρότημα θα μας ταξιδέψει σε γνωστές ποπ επιτυχίες που έρχονται από μακριά, για να μας διασκεδάσουν με το ιδιαίτερα χορευτικό του πρόγραμμα. Το συγκρότημα αποτελούν: Πόλυ Λακάκη και Σταύρος Παυλίδης (φωνή), Γιάννης Κουλαουζίδης (μπάσο), Τάσος Λύρατζης (κιθάρα), Γιάννης Σαβουλίδης (ντραμς), Γιάννης Τζατζανάς (πλήκτρα, ακορντεόν).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.