«Αποχαιρετωντας το χρονο με ενα Τανγκο»

Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, για όγδοη χρονιά από τον Alma Libre

Ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Alma Libre, υπό την αιγίδα της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης Πολιτισμού-Παιδείας-Αθλητισμού του Δ. Κομοτηνής, διοργανώνει για όγδοη συνεχή χρονιά τη μεγάλη του Χριστουγεννιάτικη Milonga «Αποχαιρετώντας το χρόνο με ένα Τάνγκο 8».
 
Σε σχετική του ανακοίνωση για το περιεχόμενο της εκδήλωσης ο Alma Libre αναφέρει: «Στη φετινή μας εκδήλωση θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε από κοντά ένα μοναδικό χορευτικό show από δύο καταξιωμένους χορευτές στο χώρο του τάνγκο, την Χλόη και το Διονύση Θεοδωρόπουλο. Ένα ζευγάρι που για πρώτη φορά θα έχουμε τη τιμή να δούμε και να γνωρίσουμε από κοντά στη Β. Ελλάδα. Σας περιμένουμε για μια αξέχαστη βραδιά με άρωμα Χριστουγέννων στους ρυθμούς του tango argentino!».
 
Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στην αίθουσα δεξιώσεων της Λέσχης Κομοτηναίων, Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου – ώρα έναρξης 21.30μμ. 

Η Χλόη και ο Διονύσης Θεοδωρόπουλος 

Ο Διονύσης είναι ο νικητής του διαγωνισμού TangoAcropolis (2011) στην κατηγορία TangoEscenario. Η Χλόη έχει σπουδάσει κλασικό και σύγχρονο χορό και η καριέρα της ήταν εστιασμένη σ’αυτά, μέχρι που στη ζωή της εμφανίστηκε το τάνγκο.
 
Ο Διονύσης και η Χλόη ξεκίνησαν την συνεργασία τους τον Οκτώβριο του 2011 και, μαζί αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδος του Tango Escenario στον διαγωνισμό Tango Acropolis 2012. Είναι ενεργά μέλη της ομάδας “Tango Seduccion”, του Αργεντίνου χορογράφου Gustavo Russo, με την οποία κάνουν περιοδείες ανά τον κόσμο με τις παραγωγές “TangoinRedMajor” και “TangoRevolution”, όπως επίσης και χορευτές και χορογράφοι στην χορευτική ομάδα“Tango en Eros”.
 
Έχουν ως βάση τους τη σχολή χορού TANGart στην Αθήνα, όπου ασκούν διδακτικό έργο, καθώς και τη διοικητική και καλλιτεχνική διεύθυνση μεταξύ άλλων επαγγελματιών χορευτών.
 
Ταξιδεύουν τακτικά κάνοντας show και παραδίδοντας σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και συμμετέχοντας σε αναγνωρισμένα διεθνή φεστιβάλ tango.
 
Info
Τιμή Εισόδου: 5ευρώ χωρίς ποτό
Κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 6938613027

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.