Απο τις 10 ως τις 21 Ιουλιου ο Ιασμος γιορταζει!

Η αφίσα των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Προφήτης Ηλίας 2016»

Καλοκαίρι στον Ιασμό σημαίνει… Πολιτιστικές Εκδηλώσεις «Προφήτης Ηλίας»! Για τις φετινές εκδηλώσεις, που θα διαρκέσουν από τις 10 έως τις 21 Ιουλίου, η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε ουσιαστικά από σήμερα, με την δημοσιοποίηση της αφίσας, που επισυνάπτεται. Για τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου του οικισμού, που έχουν αναλάβει το βάρος της διοργάνωσης, η προσπάθεια φυσικά έχει ξεκινήσει από πολύ πιο νωρίς.
 
Αύριο, Δευτέρα 27 Ιουνίου, τα μέλη του Συλλόγου και όσοι έχουν τη διάθεση να συνδράμουν εθελοντικά τη διοργάνωση, θα συναντηθούν στις 6 το απόγευμα στον προαύλιο χώρο του παλαιού δημοτικού σχολείου Ιάσμου, στην πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση του Διοικητικού συμβουλίου και των εθελοντών-βοηθών. Στη συγκέντρωση θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και θα ανατεθούν αρμοδιότητες στους εθελοντές.
 
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση-κάλεσμα: «Από σας θέλουμε την παρουσία σας και την βοήθειά σας έστω και για μία ημέρα. Δεν περισσεύει κανείς. Αντίθετα, χρειαζόμαστε κόσμο. Οι εκδηλώσεις είναι υπόθεση όλων των Ιασμιωτών». Όσοι πιστοί λοιπόν…  

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.