Ανοιξε τις πορτες της η φθινοπωρινη εικαστικη εκθεση του Συλλογου «Αθηνιων» (+Gallery)

Λαμπρά εγκαίνια παρουσία φιλότεχνων συμπολιτών μας και εκπροσώπων των αρχών

44 ζωγραφικά έργα, 12 γλυπτά, κοσμήματα, έργα κεραμικής αλλά και έκθεση φωτογραφίας που απευθύνονται στο φιλότεχνο κοινό της πόλης μας αλλά και γενικότερα του νομού Ροδόπης, εκτίθενται εδώ και τέσσερις περίπου ημέρες στην Παπαδριέλλειο Δημοτική Πινακοθήκη, την έδρα του Συλλόγου Καλλιτεχνών Ροδόπης «Αθηνίων».
 
Τα έργα αυτά αποτελούν δημιουργίες των ερασιτεχνών μελών του Συλλόγου και δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για την φθινοπωρινή εικαστική έκθεση του Συλλόγου που άνοιξε τις πόρτες της την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου σε μία λαμπρή τελετή εγκαινίων παρουσία των μελών του Συλλόγου, φίλων  καθώς και φιλότεχνων συμπολιτών μας.
 
Μεταξύ αυτών και εκπρόσωποι των αρχών της πόλης, όπως ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων κ. Νίκος Σωτηρακόπουλος, η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ Κομοτηνής κ. Νατάσα Λιβεριάδου, η δημοτική σύμβουλος κ. Κατερίνα Ιωαννίδου και η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εμείς η Πόλη» κ. Φελίνα Καζάκου – Βρούζου.
 
Τους παρευρισκομένους καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Άρης Ασσαριωτάκης, ο οποίος έκανε μία σύντομη παρουσίαση των δράσεων του Συλλόγου αλλά και του περιεχομένου της έκθεσης, ενώ εκπροσωπώντας τον δήμο Κομοτηνής ο κ. Νίκος Σωτηρακόπουλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στη διοργάνωση, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «όταν ένας σύλλογος προοδεύει, παράλληλα αυτό σημαίνει και πρόοδο για την πόλη μας».
 
Η φετινή διοργάνωση, που έχει γίνει θεσμός στην πόλη, θα διαρκέσει συνολικά δέκα ημέρες κατά τις οποίες το κοινό της πόλης θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τα αποτελέσματα των όσων λαμβάνουν χώρα στα εικαστικά εργαστήρια του Συλλόγου καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, από τις 10 το πρωί έως τη 13:00 το μεσημέρι και από τις 18:00 έως τις 21:00.
 
Η γκάμα των έργων δεν περιορίζεται μόνο στην τέχνη της ζωγραφικής, αλλά αντιθέτως αγκαλιάζει όλη την εικαστική «οικογένεια», από την γλυπτική και την ξυλογλυπτική, το βιτρό, το κόσμημα αλλά και τη φωτογραφία. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.