Αναστασια Βασιλειαδου, τραγουδιστρια «Ειμαστε μια χωρα που η διασκεδαση κυλαει στο αιμα της»

Πώς αξιολογείτε τις επιδόσεις στον τομέα του πολιτισμού γενικότερα κατά τη διάρκεια του 2017 και στην περιοχή μας;
Η κρίση έχει επηρεάσει κάθε τομέα της ζωής μας πόσω μάλλον και αυτόν του πολιτισμού, διότι δεν έχει επηρεάσει μόνο τα οικονομικά αλλά και τις αξίες. Παρόλα αυτά σε τοπικό επίπεδο γίνονται πολλές προσπάθειες από συμπολίτες μας είτε για καινοτόμες ιδέες είτε για την αναβίωση των παραδόσεών μας.
 
Ποια ήταν τα  βασικά χαρακτηριστικά της πορείας της τέχνης που υπηρετείτε; Θεωρείτε ότι ήταν ανοδική  ή όχι, και για ποιον λόγο;
Ο χώρος του θεάματος και του τραγουδιού δεν έχει την ίδια απήχηση όπως παλιά, διότι τα προβλήματα, το άγχος και φυσικά η απουσία χρημάτων έχουν καταβάλει τον κόσμο. Παρόλα αυτά είμαστε μια χώρα που η διασκέδαση κυλάει στο αίμα της και γι’ αυτό στέκεται ακόμη αυτός ο κλάδος.

Πώς αξιολογείτε την προσωπική σας πορεία το 2017 και τι αναμένετε από το 2018;
Το 2017 μου δόθηκαν ευκαιρίες για προσωπική αλλά και επαγγελματική  εξέλιξη. Ήταν μια χρονιά που επήλθαν αρκετές αλλαγές που είχαν διδακτικό χαρακτήρα για μένα. Τη νέα χρονιά ευελπιστώ να αξιοποιήσω τα όσα με δίδαξε το 2017, να έχει απήχηση το τραγούδι μου «Πρώτη αγάπη», πάνω από όλα όμως να έχουμε υγεία η οικογένειά μου και εγώ, και για όλα τα άλλα έχει ο Θεός.
 
Αναφέρατε το βιβλίο/θεατρική παράσταση/ταινία/ χορευτική παράσταση/ δίσκο κ.ο.κ. του 2017 που σας άρεσε.
Οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν μου επέτρεψαν να παρακολουθήσω τις παραστάσεις που θα ήθελα . Όσον αφορά όμως στο δικό μου κλάδο ξεχώρισα το δίσκο του Νίκου Οικονομόπουλου «10» και από τις ταινίες αυτή με την Kate Winslet και τον Idris Elba “The mountain Between Us “.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.