Αναδρομη στα «νεοτερα μας» χρονια με τον Μπαμπη Στοκα επι σκηνης

Τη μουσική του αναδρομή έκανε από τη σκηνή του «Οχτώ» το βράδυ της Παρασκευής ένας από τους πιο αγαπημένους σύγχρονους έλληνες τραγουδοποιούς ο Μπάμπης Στόκας, με το κοινό της Κομοτηνής να πράττει αντίστοιχα το ίδιο.
 
Τη δική μας αναδρομή στην έως τώρα πορεία της ζωής μας, λοιπόν κάναμε όλοι όσοι παρευρεθήκαμε στο live, σε στιγμές και καταστάσεις που έχουμε βιώσει και συνδυάσει με αγαπημένα τραγούδια που φέρουν την υπογραφή του καλλιτέχνη και όχι μόνο, με κοινό συμπέρασμα που ακούσαμε δια στόματος όλων την αναδρομή μας στα «νεότερά μας χρόνια».
 
Μικροί και μεγάλοι σιγοτραγουδήσαμε μαζί του, αγαπημένα και αναλλοίωτα στον χρόνο τραγούδια της κοινής του πορείας με τους λοιπούς των Πυξ Λαξ, με τον ίδιο να κάνει ιδιαίτερη μνεία στον Φίλιππο Πλιάτσικα αλλά και τον Μάνο Ξυδού, αλλά και τραγούδια από την έως τώρα προσωπική του πορεία, που επίσης συνιστούν «κλασικές» πλέον επιλογές της προσωπικής μας playlist.
 
Διόλου τυχαίο γεγονός και μόνο από την ανταπόκριση του κόσμου στα τραγούδια, το κατάμεστο «Οχτώ» που φιλοξένησε τον Μπάμπη Στόκα, μεταμορφωμένο για μία και μόνο μουσική βραδιά στην «αυλή των τρελών» όπως είναι και τίτλος του τελευταίου προσωπικού άλμπουμ του τραγουδοποιού.

Από τις «Ανόητες αγάπες» και το «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις», στο διαχρονικά αναπάντητο ερώτημα «Υπάρχουν χρυσόψαρα εδώ;» και στον «Υπνόσακο» με το οποίο ξεκίνησε τη βραδιά, στο «Τι είναι αυτό που μας ενώνει», το «Μη με φοβάσαι» και φυσικά το «Έμεινα εδώ» και άλλα πολλά και ανεκτίμητα, μας αποχαιρέτησε λίγο μετά τη μία το ξημέρωμα αφήνοντάς μας μέχρι την επόμενη μουσική μας συνάντηση, με τις αναμνήσεις μας…
 
Εις το επανιδείν λοιπόν…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.