Ακομα πιο δραστηριο το 2017 για τους «Ακριτες» της Αμβροσιας

Την βασιλόπιτά του έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος

Οι κάτοικοι της Αμβροσίας, τα μέλη και οι σταθεροί φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου του οικισμού, αλλά και εκλεκτοί καλεσμένοι από γειτονικές περιοχές και όχι μόνο ήταν συνεπείς και φέτος στο ραντεβού τους για την υποδοχή με ένα παραδοσιακό γλέντι της καινούργιας χρονιάς, με την κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου «Ακρίτες» για το 2017.
 

Την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων με την παρουσία τους ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος, κ.  Μουμίν Οντέρ, ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Ξάνθης Γιώργος Γεωργιάδης, ο στρατηγός ε.α. Γιάννης Ζούκας, ενώ στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν άνθρωποι, που βρίσκονται κοντά στον σύλλογο και στηρίζουν ενεργά το έργο και τις δραστηριότητές του.
 

Η «ψυχή» του Συλλόγου και πρόεδρός του, κ. Αναστασία Καραγιαννίδου, ευχήθηκε εγκάρδια σε όλους τους παρισταμένους ευχαριστώντας ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Οντέρ και τον κ. Οδυσσέα Κουτσογιάννη για τη βοήθεια που έχουν δώσει στο σύλλογο.
 

Στη συνέχεια το χορευτικό του Συλλόγου έδωσε το σύνθημα για να ξεκινήσει ένα τρικούβερτο παραδοσιακό γλέντι, που στην πορεία της βραδιάς παρέσυρε όλους τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση.  

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.