Αφιερωμενος στους ανθρωπους μεγαλης ηλικιας ο ετησιος χορος των Καππαδοκων της Ροδοπης

Την ευκαιρία να σμίξουν όλοι μαζί, να συζητήσουν, να διασκεδάσουν και να χορέψουν στα βήματα της παράδοσης, είχαν το περασμένο Σάββατο τα μέλη του Συλλόγου Καππαδοκών και Μικρασιατών νομού Ροδόπης «Ο Μέγας Βασίλειος». Τη βραδιά άνοιξε το χορευτικό του Συλλόγου, που συγκίνησε τους μεγαλύτερους σε ηλικία παριστάμενους, τους ανθρώπους που περιμένουν πώς και πώς τη συγκεκριμένη εκδήλωση για να το ρίξουν έξω.
 
 «Μείναμε συνεπείς στην υποχρέωση που έχουμε αναλάβει για τη διασκέδαση των μελών μας», σημείωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Χαράλαμπος Φαρασόπουλος, που εξήγησε ότι ιδιαίτερα οι μεγαλύτεροι σε ηλικία βγαίνουν και διασκεδάζουν μια φορά το χρόνο, τη συγκεκριμένη ημέρα. Γενικότερα πάντως ο κόσμος έχει ανάγκες από ανάλογες εκδηλώσεις, σύμφωνα με τον κ. Φαρασόπουλο, κάτι που αποδεικνύεται και από τη μεγάλη προσέλευση στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Σύλλογος Καππαδοκών αυτήν την εποχή.
 
Τον ετήσιο χορό των Καππαδοκών συνόδευσαν με τα τραγούδια και τη μουσική τους τα μέλη του συγκροτήματος «Λαλητάδες», τα οποία απέσπασαν τα εύσημα για μία ακόμα φορά από τον κ. Φαρασόπουλο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.