50 χρονια ζωης συμπληρωνει ο Συλλογος Φιλων Βυζαντινης Μουσικης της ΙΜΜΚ

Θα πραγματοποιήσει εορταστικές εκδηλώσεις

50 χρόνια από την ίδρυσή του συμπληρώνει ο Σύλλογος Φίλων Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρώνειας και Κομοτηνής και με αφορμή την εορτή του προστάτη του, Αγίου Ιωάννη Δαμασκηνού, διοργανώνει εορταστικές εκδηλώσεις.

Ο Εορτασμός θα πραγματοποιηθεί με μέριμνα του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου συμφώνα με το εξής πρόγραμμα:

  • Α. Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 4.30 μ.μ. θα τελεσθεί στο πανηγυρίζον φερώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως (Ν. Τσανακλή 12) Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονος.
  • Β. Το Σάββατο  17 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 7.00 π.μ. θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνος Ευχαριστήρια Αρχιερατική Λειτουργία, ιερουργούντός του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονος μετ’ αρτοκλασίας και μνημοσύνου των κεκοιμημένων Ιδρυτών, Μελών, Δωρητών, Συνεργατών του Συλλόγου.
  • Γ. Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 6.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Παπανικολάου εκδήλωση αφιερωμένη στην πεντηκονταετία του Συλλόγου υπό την αιγίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονος και με τη στήριξη της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχειρήσεως Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού Κομοτηνής.

Θα μιλήσει ο Πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Βασιλειάδης, Πρόεδρος του Συλλόγου, και η Χορωδία του Συλλόγου θα αποδώσει επικαίρους ύμνους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.