50 χρονια γιορταζει ο Συλλογος Φιλων Βυζαντινης Μουσικης της Μητροπολεως Μαρωνειας και Κομοτηνης

Επετειακές εκδηλώσεις το Σάββατο 17 και τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου

Για τη συμπλήρωση πενήντα χρόνων δράσης ο Σύλλογος Φίλων Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής, διοργανώνει επετειακές εκδηλώσεις.

Συγκεκριμένα το προσεχές Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022, στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνος, θα πραγματοποιηθεί ευχαριστήριος Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονος, μετ’ Αρτοκλασίας υπέρ υγείας των μελών του Συλλόγου, των μελών της Χορωδίας και των συνεργατών του Συλλόγου και Μνημοσύνου υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των κεκοιμημένων ιδρυτών, μελών, δωρητών, ευεργετών και συνεργατών του Συλλόγου.

Θα ακολουθήσει την προσεχή Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022, και ώρα 6.30 μ.μ.  στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Παπανικολάου πανηγυρική Εορταστική Εκδήλωση στο πλαίσιο του Εορτασμού της Πεντηκονταετίας του Συλλόγου. Κατά τη διάρκειά της θα μιλήσει ο Πρόεδρος του Συλλόγου πρωτ. Δημήτριος Βασιλειάδης με θέμα: «Το χρονικόν της πεντηκονταετίας του Συλλόγου». Εν συνεχεία η Χορωδία του Συλλόγου, υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτου κ. Γρηγορίου Παπαγιάννη, θα αποδώσει επικαίρους εκκλησιαστικούς ύμνους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.