3η Εκθεση παιδικου βιβλιου

Η 3η έκθεση παιδικού βιβλίου ανοίγει τις πόρτες της το Σάββατο 23 Μαΐου στην πλατεία δασαρχείου(έναντι ΧΕΝ και Δημοτικής βιβλιοθήκης) για να υποδεχθεί τους μικρούς βιβλιοφάγους οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν νοερά μέσα στους κόσμους που περιγράφονται στα παιδικά βιβλία.
 
Η 3η Έκθεση παιδικού βιβλίου διοργανώνεται από τη ΧΕΝ Κομοτηνής και τη Διεύθυνση Κοινωνικών Πολιτικών του Δήμου Κομοτηνής, Τμήμα Παιδείας και Δια βίου Μάθησης, καθώς επίσης και την Δημοτική βιβλιοθήκη Κομοτηνής.
 
 Κατά τη διάρκεια της έκθεσης δηλαδή από τις πέντε το απόγευμα έως τις δέκα το βράδυ θα εκθέσουν τη συλλογή των παιδικών και εφηβικών βιβλίων τους τα βιβλιοπωλεία της πόλης μας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών.
 
Η έκθεση θα είναι ανοιχτή και θα ξεναγεί τους επισκέπτες στους χώρους και τα βιβλία της η Δημοτική μας Βιβλιοθήκη, για να τη γνωρίσουν οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες της.
 
Στα πλαίσια της έκθεσης από τις 18.00 έως τις 20.00, θα στηθεί εργαστήρι ζωγραφικής και χειροτεχνίας για τους μικρούς επισκέπτες στον χώρο της πλατείας, ενώ στις 20.30 τα παιδιά της παιδικής χορωδίας του Θρακικού Ωδείου Κομοτηνής θα τραγουδήσουν υπό τη Δ/νση της κ. Βερόνικας Σεμερτζίδου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.