1ο Thraki Salsa Meeting

Ο χορός ξέρει να κλέβει την παράσταση…

Σημείο συγκέντρωσης χορευτών salsa στη Βόρεια Ελλάδα έγινε η Κομοτηνή, όταν οι Alma Libre και το στούντιο Χορού SALSA La Vista οργάνωσαν την πρώτη Salsa Συνάντηση στις 18 Σεπτεμβρίου.
 
Τρεις ημέρες χορού με πολύ salsa, bachata, kizomba, reggaeton, zumba, tango, σε ένα πάρτι χωρίς σταματημό. Οι τρεις όροφοι της Λέσχης Κομοτηναίων μετατράπηκαν σε «άντρο» χορευτών, με πολλά μαθήματα, πάρτι και φυσικά ατελείωτο χορό. Ο Erkin Kula και η Selin από την Τουρκία μετά τα διεθνή φεστιβάλ στα οποία ταξίδεψαν, γοήτευσαν και την Κομοτηνή με τη συμμετοχή τους στο meeting, με τους έλληνες χορευτές να προσπαθούν να «κλέψουν» εμπειρία από τις αδιαμφισβήτητες δεξιότητές τους. Μαζί τους βέβαια και οι καθηγητές του Salsa La Vista που έχουν μυήσει τόσα χρόνια τους Κομοτηναίους στην εμπειρία του χορού. Dj Dobcho, Dj Vihro και Dj Cortelis ήταν οι υπεύθυνοι της μουσικής υπόκρουσης που συνόδευε το χορό, γιατί ως γνωστόν χορός χωρίς μουσική δε γίνεται!
 
Τις καλύτερες των εντυπώσεων έκλεψε το 1ο Thraki Salsa Meeting και ευχόμαστε να γίνει ένας θεσμός που με το πέρασμα των ετών θα επεκτείνεται και θα γίνεται όλο και σημαντικότερος για τον πολιτισμό της περιοχής μας. Μέχρι το επόμενο meeting προλαβαίνουμε άραγε κι εμείς να μάθουμε λίγα βήματα; Ν.Μ.
 
*Οι φωτογραφίες είναι από την Grand Fiesta του Thraki Salsa Meting από την Antonaros Photography και τη σελίδα των Alma Libre στο facebook.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.