1000mods: το ελληνικο συγκροτημα που περιοδευει σε ολη την Ευρωπη

Κάνει στάση στην Κομοτηνή για το 3ο Φεστιβάλ Μπύρας και Μουσικής

Τους 1000mods, το συγκρότημα από το Χιλιομόδη Κορινθίας, που έδωσε και το όνομα του στο συγκρότημα και πλέον περιοδεύει σε όλη την Ευρώπη, θα υποδεχθεί το Σάββατο 18 Ιουνίου και ώρα 21.00 στο Θερινό ΔΗΠΕΘΕ η Κομοτηνή στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ Μπύρας και Μουσικής. 

Η πορεία του συγκροτήματος

Οι 1000mods είναι ένα a psychedelic/heavy rock συγκρότημα που φτιάχτηκε το καλοκαίρι του 2006. Από τότε έχουν παίξει σε πάνω από 200 συναυλίες και έχουν μοιραστεί την σκηνή με καλλιτέχνες όπως οι Black Keys, οι Graveyard, ο Brant Bjork, οι Colour Haze, οι Atomic Bitchwax και πολλούς ακόμα. Είναι γνωστοί για την αφοσίωση τους στο vintage εξοπλισμό, για τον πυκνό και βαρύ αναλογικό ήχο τους και τις καταιγιστικές συναυλιακές εμφανίσεις τους.

Τον Οκτώβριο του 2011 κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους άλμπουμ, «Super Van Vacation». Την παραγωγή επιμελήθηκε ο σπουδαίος Billy Anderson, ενώ το artwork το Malleus Rock Art Lab. Η απήχηση του album ήταν μεγάλη κι ικανή ώστε να τους οδηγήσει εκτός συνόρων. Για την προώθησή του πραγματοποίησαν συνολικά 40 συναυλίες σε 15 χώρες της Ευρώπης και σε γνωστά φεστιβάλ όπως τα: Desertfest, Up In Smoke 3 και Lake on Fire.

Μετά από δύο επιτυχημένες ευρωπαϊκές περιοδείες, η μπάντα ήταν έτοιμη να στρωθεί στη δουλειά ξανά. Οι εμπειρίες που κέρδισαν ήταν αυτές που έστρωσαν το δρόμο για το επόμενο album τους, το «Vultures» το οποίο κυκλοφόρησαν στις 30 Μαΐου 2014. Δύο ευρωπαϊκές περιοδείες ακολούθησαν. Μια μεγάλη δίμηνη τουρνέ τον Οκτώβριο/Νοέμβριο του 2014 και μια περιοδεία τον Μάιο του 2015 ως support στους Atomic Bitchwax. Τον Δεκέμβρη 2015 κλείνουν τον κύκλο των συναυλιών για το “Vultures” με την μεγαλύτερη headline συναυλία τους στην Αθήνα μέχρι σήμερα με πάνω από 2.500 θεατές.

Info
Τιμή Εισιτηρίου: 7 ευρώ
Προπώληση:
– Βιβλιοχαρτοπωλείο Δημοκρίτειο
– Δισκοπωλείο Grendel
– Valhalla
– Rockbar Journey

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.