Ζωη Κωνσταντοπουλου: «Θα ειμαι η υπερασπιση των πολιτων στη Βουλη»

Mετά την ανακοίνωση των εκλογικών  αποτελεσμάτων, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις, τονίζοντας πως το κόμμα της θα είναι η μονή αξιωματική αντιπολίτευση στη Βουλή.

«Αντέξαμε σε μια πρωτοφανή επίθεση τις τελευταίες εβδομάδες. Υπερασπιστήκαμε την ελπίδα και την προσδοκία των πολιτών και οι πολίτες υπερασπίστηκαν την προοπτική η Πλεύση  Ελευθερίας να βρίσκεται μέσα στη Βουλή. Η Βουλή να έχει Ζωή και η Βουλή να έχει μέσα τους πολίτες. Γιατί εμείς ρωτήσαμε τους πολίτες αν θέλουν να είναι στη Βουλη και οι πολίτες μας απάντησαν ναι» ανέφερε αρχικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου. 

Ακόμη, πρόσθεσε ότι «πιστεύω βλέποντας την Πλεύση Ελευθερίας μέσα στη Βουλή όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα απαντήσουν ναι στην Πλεύση». 

Ενώ τόνισε πως «θα είμαι η υπεράσπιση των πολιτών. Και αν είμαστε 8 ή 9 βουλευτές εγώ κάνω για 100 και οι υπόλοιποι κάνουν για άλλους 20 ο καθένας τους. Θα αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία με χαμόγελο, αποφασιστικότητα και πυγμή. Οι πολίτες αποφάσισαν να μην εγκαταλείψουν την ελπίδα τους. 

Τέλος, υπογράμμισε πως «θα είμαστε η μόνη αξιωματική αντιπολίτευση στη Βουλή, την οποία δεν θα έχουν ξαναδεί».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.