Υποτροφους του προγραμματος νεων ηγετων GMF των ΗΠΑ φιλοξενησε στο Κοινοβουλιο ο Ε. Στυλιανιδης

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν διακεκριμένα και ανερχόμενα στελέχη της πολιτικής, της αγοράς και της ακαδημαϊκής κοινότητας

Ομάδα Αμερικανών Υποτρόφων του προγράμματος νέων ηγετών του Ινστιτούτου GMF που συνεργάζεται με το State Department των ΗΠΑ φιλοξένησε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε επίσης υπότροφος του ίδιου προγράμματος Ευρωπαίων που φιλοξενήθηκαν στις ΗΠΑ.

Στο πρόγραμμα αυτό συμμετέχουν διακεκριμένα και ανερχόμενα στελέχη της πολιτικής, της αγοράς και της ακαδημαϊκής κοινότητας. Ανταλλάσσουν τεχνογνωσία με συναδέλφους τους από την αντίστοιχη ευρωατλαντική πλευρά. Η συγκεκριμένη ομάδα αποτελούνταν από στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων, όπως η Microsoft, πολιτικά στελέχη, ακαδημαϊκούς και μάχιμους δικηγόρους της πολιτείας ή εκπροσώπους σημαντικών NGOs.

Αφού ξεναγήθηκαν στην έκθεση της Βουλής, συζήτησαν με τους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου Ροδόπης Δρ. Ευριπίδη Στυλιανίδη (ΝΔ), Ηρακλείου Χαράλαμπο Μαμουλάκη (ΣΥΡΙΖΑ), Επικρατείας Δημήτρη Μάντζο (ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ). Οι Έλληνες Βουλευτές παρουσίασαν την εικόνα της χώρας και απάντησαν στις ερωτήσεις τους. 

Στο τέλος της συνεδρίασης ο επικεφαλής Ευριπίδης Στυλιανίδης παρέθεσε προς τιμήν τους γεύμα και τους χάρισε τη μελέτη του Thrace: the geek model of an open society των εκδόσεων ΜΙΝΩΑΣ καθώς και το Ελληνικό Σύνταγμα στα αγγλικά εξ ονόματος του προέδρου της Βουλής κ. Κώστα Τασούλα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.