Υποστηριξη Δημητρη Χαριτου στις αναγκες των ενοικων της στεγης παλιννοστουντων στην Κομοτηνη

Το κοινωνικό κράτος αποτελεί, για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, άμεση προτεραιότητα για την εξάλειψη των κοινωνικών ανισοτήτων τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής

Ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Χαρίτου επισκέφτηκε για μία ακόμη φορά και βρέθηκε κοντά στους ενοίκους της στέγης παλιννοστησάντων επί της οδού Μ.Μπότσαρη στην Κομοτηνή. Οι παλιννοστούντες υποδέχτηκαν με θερμά λόγια τον υποψήφιο βουλευτή και εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του, γιατί όλα αυτά τα χρόνια ως βουλευτής ήταν αρωγός στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους. Ενώ έκανε συνεχείς παρεμβάσεις στη Βουλή για κρίσιμα ζητήματα που τους αφορούν για τη στέγασή τους, την εργασία, την παροχή κοινωνικής πρόνοιας στους ευάλωτους ενοίκους της στέγης.

Η συζήτηση έγινε σε θερμό κλίμα και ο υποψήφιος βουλευτής άκουσε με προσοχή τις αγωνίες των ενοίκων, που ζητούν το αυτονόητο δικαίωμα στην στέγαση, την εργασία, την περίθαλψη και την υγεία. Όπως και βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στη στέγη, με ειδική ράμπα για ΑμεΑ και χώρο στάθμευσης οχημάτων για άτομα με αναπηρία.

Ο κ. Χαρίτου υπενθύμισε στους συγκεντρωμένους ότι ήταν συνεχώς δίπλα τους, γιατί, όπως είπε, «αυτός είναι ο ρόλος μου, είμαι εδώ για να δίνω φωνή σε όσους δεν έχουν, να υποστηρίζω το δικαίωμα στην αξιοπρεπή ζωή όλων ανεξαιρέτως, ιδιαίτερα των κοινωνικά ευάλωτων συμπολιτών μας».

Ο υποψήφιος βουλευτής έκανε αναφορά στις δεσμεύσεις της νέας προοδευτικής διακυβέρνησης με μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, την ενίσχυση του εισοδήματος της πλειοψηφίας των πολιτών, τη στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, την ενίσχυση εισοδημάτων και μισθών, τη στήριξη του κοινωνικού κράτους με έμφαση στην υγεία και την περίθαλψη.

Τέλος ο κ. Χαρίτου υπενθύμισε στους συνομιλητές του ότι στις 21 Μαΐου ουσιαστικά εκλέγονται οι βουλευτές, ενώ δέχθηκε τις ευχές των συγκεντρωμένων για καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον αγώνα του, προκειμένου να συνεχίσει η Ροδόπη να έχει ισχυρή εκπροσώπηση στη Βουλή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.