Υποψηφιος Περιφερειακος Συμβουλος θα ειναι ο Ριτβαν Μολλα Ισα

Με την Περιφερειακή Σύνθεση και τον Χριστόδουλο Τοψίδη

Στην κρίση των πολιτών θέτει την υποψηφιότητα του για την θέση του Περιφερειακού Συμβούλου αυτή την φορά με την Περιφερειακή Σύνθεση και τον Χριστόδουλο Τοψίδη ο Ριτβάν Μολλά Ισα σύμφωνα με ανάρτηση του ίδιου στο Facebook  

Ο ίδιος φαίνεται να έχει μια πολυετή εμπειρία στον αυτοδιοικητικό  στίβο καθώς υπήρξε για αρκετά χρόνια δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Κομοτηνής και συνεργάστηκε με αρκετούς Δημάρχους όπως αναφέρει σε δημοσίευση του.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του στο Facebook

Αγαπητοί συμπολίτες,

Όπως γνωρίζεται από το 2006 συμμετέχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Κομοτηνής. Διετέλεσα Αντιδήμαρχος, προέδρος εταιρείας, δημοτικός σύμβουλος και μέλος σε επιτροπές. Με την ευλογία του θεού, βγήκα από όλα με καθαρό πρόσωπο. Φυσικά, είχαμε πολλά που δεν μπορέσαμε να κάνουμε αλλά κάναμε ότι μπορέσαμε. Όμως πάντα η καλή θέληση και προσπάθειά μου συνεχιζόταν για την κοινωνία μας. Σε όλο αυτό το διάστημα  συνεργάστηκα με έμπειρους δημάρχους  όπως τον Τάσο Βαβατσικλή, τον Γιώργο Πετρίδη και τον Γιάννη Γκαράνη.

Από σήμερα, αποφάσισα να συνεχίσω ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Π.Ε. Ροδόπης στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση με τον επικεφαλή της “Περιφερειακής Σύνθεσης” υποψήφιο Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης.

Όπως πάντα, ζητώ την ισχυρή και αποφασιστική στήριξή σας στις εκλογές που θα γίνουν την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023.

Θερμούς χαιρετισμούς,

Ριτβάν ΜΟΛΛΑ ΙΣΑ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.