Υποψηφιος Περιφερειακος Συμβουλος Ροδοπης ο πολιτικος μηχανικος Ιμπραχημ Κιαμηλ

Με την παράταξη του Χρήστου Μέτιου

Στο πλευρό του Περιφερειάρχη και εκ νέου υποψηφίου κ.Χρήστου Μέτιου θα βρίσκεται στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου ο γνωστός συμπολίτης μας, Πολιτικός Μηχανικός κ.Ιμπραχήμ Κιαμήλ.

Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος με ανάρτησή του στις προσεχείς εκλογές αναμένεται να διεκδικήσει την εκλογή του στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜ-Θ, ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση».

Η απόφασή του αυτή όπως τόνισε βασίστηκε στο γεγονός πως «ζώντας την καθημερινότητά του τόπου μας, συνειδητοποίησα , ότι η προσφορά στο συνάνθρωπο και η λύση των προβλημάτων του είναι άμεσα εξαρτημένα με την Πολιτική».

Αναλυτικά η ανάρτησή του έχει ως εξής:

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Όπως γνωρίζετε μέχρι και σήμερα δεν ασχολήθηκα ενεργά με την πολιτική λόγω των αυξημένων επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεών μου.

Ωστόσο, ήμουν πάντα κοντά στους συμπολίτες μας αν και μακριά από την πολιτική. Με την επαγγελματική ιδιότητά μου αλλά και λόγω της ιδιοσυγκρασίας μου, ανέκαθεν προσπαθούσα να διευκολύνω τους συμπολίτες μου σε ζητήματα που αντιμετώπιζα .

Όμως, ζώντας την καθημερινότητά του τόπου μας, συνειδητοποίησα , ότι η προσφορά στο συνάνθρωπο και η λύση των προβλημάτων του είναι άμεσα εξαρτημένα με την Πολιτική.

Με αυτά τα δεδομένα, αποφάσισα να εμπλακώ στην εκλογική διαδικασία ώστε να μπορώ με την εκλογή μου να συνδράμω στη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του Νομού Ροδόπης, δηλαδή όχι μόνο στη λύση των προβλημάτων των φίλων ή γνωστών αλλά όλων των συνανθρώπων μας.

Εδώ και καιρό μου προτάθηκε από τον φίλο μου, τον εν ενεργεία Περιφερειάρχη της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Χρήστο Μέτιο, να δηλώσω υποψηφιότητα στο συνδυασμό της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης.

Κατόπιν ώριμης σκέψης και αφού έλαβα πρώτα τη στήριξη της οικογένειάς μου, σας ανακοινώνω , ότι απάντησα θετικά στην πρότασή του κ. Χρήστου Μέτιου στη συνάντηση που πραγματοποιήσαμε την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023 και ότι θα είμαι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Π.Ε. Ροδόπης στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση, που θα διεξαχθούν στις 8 Οκτωβρίου 2023 με το συνδυασμό της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον κ. Χρήστο Μέτιο.

Προσδοκώ την υποστήριξή σας με την πεποίθηση ότι ΟΛΟΙ μαζί θα είμαστε πιο δυνατοί».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.