Υποψηφιος με τη Δυναμικη Ενοτητα του Μεχμετ Μεχμετ ο Σελημ Αιχαν για τον δημο Ιασμου

«Ο στόχος μου θα είναι ένας Δήμος δίκαιος»

Με τον συνδυασμό «Δυναμική Ενότητα» του υποψήφιου δημάρχου Ιάσμου κ. Μεχμέτ Μεχμέτ συστρατεύεται ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Σελήμ Αϊχάν. Το όνομά του ανακοινώθηκε την Κυριακή από τον υποψήφιο δήμαρχο, με τον κ. Σελήμ Αϊχάν να απευθύνει το δικό του μήνυμα προς τους δημότες Ιάσμου.

Αναφέρει λοιπόν:

«Αξιότιμοι κάτοικοι του Δήμου Ιάσμου,
Αγαπητοί  Φίλες και φίλοι,

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, για έναν πιο αποτελεσματικό, πιο λειτουργικό και πιο εξυπηρετικό Δήμο, σας κάνω γνωστό λοιπόν ότι θέτω υποψηφιότητα στο πλευρό του Υποψήφιου Δημάρχου ΜΕΧΜΕΤ ΜΕΧΜΕΤ, με τον Συνδυασμό ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ. Με την υπόσχεση ότι θα καταβάλλω όλες μου τις δυνάμεις, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα του πολυπολιτισμικού Δήμου Ιάσμου και των άξιων συνδημοτών μου.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα σας βλέπω στα μάτια είτε εκλεγώ είτε όχι και κυρίως μετά το πέρας της θητείας. Ο στόχος μου θα είναι μια Δημοκρατική κοινωνία , ένας Δήμος με ισότητα χωρίς διακρίσεις ως προς το φύλο , χρώμα και την θρησκεία, μια ενότητα όλοι για έναν, ένας για όλους, ένας Δήμος δίκαιος.

Οι συνδημότες μας θεωρώ ότι θα ψηφίσουν αυτούς που πιστεύουν ότι θέλουν και μπορούν να ανταποκριθούν στα συγκεκριμένα καθήκοντα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση και όχι με συναισθηματικά κριτήρια συγγένειας και φιλίας.

Να ξέρετε, πάντα σε μια κοινωνία υπήρχαν και  θα υπάρχουν προβλήματα, είναι ο νόμος της φύσης. Θέλω λοιπόν με το καλό, όταν εκλεγώ από την θέση μου να προσπαθήσω να τα λύσω ή τουλάχιστον να εξισορροπήσω τα προβλήματα αυτά  του Δήμου  μας, όπως είχα πράξει και κατά καιρούς στο παρελθόν για αυτό θέλω να με εμπιστευτείτε και για αυτό θέλω να με ψηφίσετε.

Με εκτίμηση
Σελήμ Αϊχάν Φιλόλογος / Ιστορικός,
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.